Παραμύθι αλλιώς: Επεισόδια 6 και 7. Τι είδαμε και ποιες είναι οι επόμενες εξελίξεις


Στο 6ο επεισόδιο οι απόγονοι κατάφεραν να μπουν στο παλάτι ώστε να βοηθήσουν τον Βαρθολομαίο, κάτι που τελικά έκανε η Πριγκίπισσα Αικατερίνη. Η Πριγκίπισσα Ελισαβέτα από την άλλη προσπαθεί να καταλάβει τι έκανε όσο ήταν έξω η αδελφή της και ποιόν συνάντησε. 

Ένας χαμός που θα ακολουθήσει στο παλάτι θα φέρει για πρώτη φορά κοντά τον άγνωστο άντρα και την πριγκίπισσα Αικατερίνη. 

Το πλάσμα από την άλλη παραμονεύει στο δάσος και σε κάθε ευκαιρία συλλέγει διάφορα αντικείμενα που του είναι χρήσιμα. Ο μάγος που ξέρει την αλήξθεια πλέων για τον άγνωστο προσπαθεί να τον προστατέψει

Στο 7ο επεισόδιο  μετά την απόδραση του Βαρθολομαίου, όλη η Βασιλική οικογένεια βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή, περισσότερο απο όλους η Πριγκίπισσα Ελισαβέτα η οποία αποφασίζει να αναλάβει τα ηνία, παραγκωνίζοντας τον πατέρα της. Καλεί γενική βασιλική συνέλευση, αποκλείοντας όμως από αυτή την μικρή της αδελφή, Πριγκίπισσα Αικατερίνη. 

Από την άλλη μεριά, οι απόγονοι είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι με την επιστροφή τού συντρόφου τους του Βαρθολομαίου και την τροπή που παίρνουν τα πράγματα μετά τον ερχομό τού άγνωστου στη ζωή τους. 

Ο Βαρνάβας επισκέπτεται τον Κορνήλιο, ο οποίος τού αποκαλύπτει ότι γνωρίζει πολλά για το παρελθόν του (αφού ήταν έμπιστος του πατέρα του) αλλά και πολλά μυστικά για την Πριγκίπισσα Αικατερίνη.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου