Από 18και25/5/17 και 1και8/6/17 στους κινηματογράφους


Πως έκλεισε ο Μάιος και πως μπήκε ο Ιούνιος. Μα με τεράστιες παραγωγές να μας περιμένουν στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Mits Bucannon, Jack Sparow, Wonder Woman είναι οι χαρακτήρες που περιμέναμε πως και πως να επιστρέψουν με νέες αλλά και καινούριες περιπέτειες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις:


Alien: Covenant


Περίληψη
Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει με το «Alien: Covenant», το δεύτερο μέρος της prequel τριλογίας που ξεκίνησε με το «Προμηθέας», στο σύμπαν που δημιούργησε ο ίδιος πίσω στο 1977 με το «Alien» - ένα από τα πιο σημαντικά έργα επιστημονικής φαντασίας σε ολόκληρη την ιστορία του κινηματογράφου. Με προορισμό έναν απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, το πλήρωμα του αποικιακού πλοίου Covenant νομίζει ότι ανακαλύπτει έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν σκοτεινό, επικίνδυνο κόσμο – ο μόνος κάτοικος του οποίου είναι ο «συνθετικός» Ντέιβιντ (Μάικλ Φασμπέντερ), επιζών της καταδικασμένης αποστολής Προμηθέας.

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ
Ηθοποιοί: Κάθριν Ουότερστον, Μάικλ Φασμπέντερ, Νούμι Ραπάς, Ντάνι ΜακΜπράιντ
Διάρκεια: 123 λεπτά
Είδος ταινίας: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ / ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Polina: Ο Χορός είναι η Ζωή μου


Περίληψη
Μόσχα, αρχές της δεκαετίας του ’90. Η 8χρονη Πολίνα είναι μια προικισμένη μπαλαρίνα. Παρά την φτωχική της καταγωγή, γίνεται δεκτή στη φημισμένη σχολή του Καθηγητή Μποζίνσκι, ο οποίος εκπαιδεύει χορευτές για τα μπαλέτα Μπολσόι. Εκείνος αμέσως αντιλαμβάνεται το φοβερό της ταλέντο και την κάνει να εργαστεί τόσο σκληρά που στα 18 της το όνειρό της επιτέλους γίνεται πραγματικότητα και κερδίζει μια θέση στα Μπολσόι.
Εκεί, θα γνωρίσει τον Αντριάν, έναν γοητευτικό Γάλλο χορευτή που θα την βοηθήσει να ανακαλύψει την αγάπη αλλά, το κυριότερο, μια νέα μορφή χορού, πιο σύγχρονη και εκφραστική – ένα είδος χορού που θα αλλάξει την ζωή της για πάντα. Από την Μόσχα μέχρι την Γαλλία και το Βέλγιο, από την επιτυχία ως την απογοήτευση, ακολουθούμε το απίστευτο ταξίδι της ζωής της Πολίνα.

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Βαλερί Μουλέρ, Αντζελίν Πρελζοκάζ
Ηθοποιοί: Αναστάσια Σέβτσοβα, Ζιλιέτ Μπινός, Νιλς Σνάιντερ, Αλεκσέι Γκούσκοβ
Διάρκεια: 110 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ


Περίληψη
Ο άτυχος Καπετάνιος Τζακ Σπάροου αυτή τη φορά τα βάζει με ναυτικούς-φαντάσματα, που έχουν αρχηγό τους τον τρομακτικό Καπετάνιο Σαλαζάρ (Javier Bardem) και το σκάνε από το Τρίγωνο του Διαβόλου με σκοπό να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα. H μόνη ελπίδα να σωθεί ο Τζακ είναι η θρυλική τρίαινα του Ποσειδώνα. Προκειμένου να τη βρει ο Τζακ θα χρειαστεί να συνεργαστεί με την Carina Smyth (Kaya Scodelario), μια πανέξυπνη αστρονόμο και τον Henry (Brenton Thwaites), έναν ξεροκέφαλο ναυτικό της Βασιλικής Ναυτικής Ακαδημίας.

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γιοακίμ Ρένινγκ, Έσπεν Σάντμπεργκ
Ηθοποιοί: Τζόνι Ντεπ, Τζέφρι Ρας, Χαβιέ Μπαρδέμ, Ορλάντο Μπλουμ, Κάγια Σκοντελάριο
Διάρκεια: 153 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Chuck: Η Ιστορία του πραγματικού Rocky Balboa



Περίληψη
Τα αιματοβαμμένα ρινγκ που άφηνε στο πέρασμά του ήταν καθημερινότητα. Οι γυναίκες που αγαπούσαν να τον μισούν ήταν πάντα στο μυαλό του. Τα ποτά και η άσωτη ζωή τον καθόρισαν. Γνωρίστε τον Chuck, τον πραγματικό Rocky Balboa!
Η ταινία «Chuck: η Ιστορία του πραγματικού Rocky Balboa» αφηγείται την ιστορία του Chuck Wepner, ενός πωλητή αλκοολούχων ποτών από το Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος κατάφερε να αντέξει 15 γύρους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών του 1975 εναντίον του διασημότερου μποξέρ όλων των εποχών, Μοχάμεντ Άλι, και τελικά ενέπνευσε το πολλών δισεκατομμυρίων franchise του Rocky. Στα δέκα χρόνια του ως μπόξερ, ο Wepner υπέστη οκτώ σπασμένες μύτες, δύο knockouts και συνολικά 313 ράμματα. Αλλά οι σκληρότερες μάχες που έδωσε ήταν έξω από το ρινγκ, ζώντας μια επική ζωή γεμάτη ποτά, ναρκωτικά, άγριων θηλυκών και με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Φιλίπ Φαλαρντό
Ηθοποιοί: Λιβ Σράιμπερ, Ελίζαμπεθ Μος, Ρον Πέρλμαν, Ναόμι Γουάτς, Τζιμ Γκάφιγκαν, Μάικλ Ραπαπόρτ
Διάρκεια: 101 λεπτά
Είδος ταινίας: ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ / ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ




Baywatch



Περίληψη
Ο ναυαγοσώστης Μιτς Μπιουκάνον (Ντουέιν Τζόνσον) και η ομάδα του αναλαμβάνουν, εκτός της φύλαξης της παραλίας, την εκπαίδευση νεοσύλλεκτων ναυαγοσωστών, μεταξύ των οποίων είναι και ο υπερφίαλος κι απείθαρχος πρωταθλητής κολύμβησης Ματ Μπρόντι (Ζακ Έφρον). Η μεταξύ τους σύγκρουση είναι επεισοδιακή, αλλά τελικά καλούνται να συνεργαστούν στενά προκειμένου να ξεσκεπάσουν μια εγκληματική οργάνωση που διακινεί ναρκωτικά και σπέρνει πτώματα, απειλώντας το μέλλον της παραλίας τους.

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Σεθ Γκόρντον
Ηθοποιοί: Ντουέιν Τζόνσον, Ζακ Έφρον, Αλεσάντρα Νταντάριο, Πριγιάνκα Τσόπρα, Κέλι Ρόρμπακ
Διάρκεια: 110 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΣΗ / ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Για Όνομα του Θεού!



Περίληψη
Ο Ζαν Ρενό είναι απολαυστικός, σε αυτή την ξεκαρδιστική κωμωδία όπου τα μπερδέματα, οι γκάφες και τα σκηνικά απείρου κάλλους, κλέβουν την παράσταση!
Η Καρόλ είναι μία εσωστρεφής ειδικός εφαρμογών πληροφορικής, που ακόμα ζει με τη μητέρα της. Η Καρολίν είναι μία αυθάδης κλέφτρα που συχνάζει στα πολυτελή ξενοδοχεία της Γαλλικής Ριβιέρας. Οι δύο νεαρές γυναίκες δε γνωρίζουν η μία την άλλη, ούτε έχουν τίποτα κοινό. Τίποτα, επειδή ο πατέρας τους έφυγε πριν τη γέννηση τους, και δεν τον είδαν ξανά ποτέ. Μέχρι τη στιγμή που ο Πατρίκ… εμφανίζεται και πάλι! Ο διεθνώς καταζητούμενος κλέφτης βρίσκεται στα τελευταία του και αποφασίζει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με τις κόρες του, συναντώντας τις για ένα κοινό σκοπό: την κλοπή ενός βιολιού Στραντιβάριους, αξίας 15.000.000 δολαρίων. Ανάμεσα σε γκάφες, τον ερασιτεχνισμό και τους διαπληκτισμούς μεταξύ τον κορών του, ο Πατρίκ θα αντιληφθεί πως αυτή του η επιστροφή είναι κάθε άλλο παρά εύκολη…

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Πασκάλ Μπουρντιό
Ηθοποιοί: Ζαν Ρενό, Ριμ Κερισί, Καμίλ Σαμού, Μπρούνο Σάντσες, Πασκάλ Ντεμολό
Διάρκεια: 91 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




Wonder Woman



Περίληψη
Πριν να γίνει γνωστή ως η Γουόντερ Γούμαν, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για ένα μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή.

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Πάτι Τζένκινς
Ηθοποιοί: Γκαλ Γκαντότ, Κρις Πάιν, Ρόμπιν Ράιτ, Ντάνι Χάστον, Ντέιβιντ Θιούλις, Κόνι Νίλσεν, Ελένα Ανάγια, Γιούεν Μπρέμνερ, Σαΐντ Ταγκμάουϊ, Λούσι Ντέιβις
Διάρκεια: 141 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου