Survivor: Επεισόδιο 59. Ο Μεγάλος αγώνας Ελλάδα-Τουρκία άρχισε


Οι πρώτες στιγμές μετά την αποχώρηση της Ελισάβετ ήταν αυτό που είδαμε στην αρχή. Έφτασε μακριά και σίγουρα κατάφερε πάρα πολλά όπως είναι γεγονός και ότι τους λείπει.

Η Επόμενη μέρα έφερε αντιμέτωπους την Ελληνική ομάδα του syrvivor με την Τουρκική. Οι δυο παρουσιαστές καλωσόρισαν τους παίχτες. Τους ανακοίνωσαν τα έπαθλα που είναι ένα ταξίδι για μια εβδομάδα για την νικητήρια ομάδα, στην Τουρκία στο Μποντρούμ για τους Έλληνες και στην Ελλάδα στην Μύκονο για τους Τούρκους. Για να κερδίσει το έπαθλο μια ομάδα πρέπει να πάρει δυο νίκες που σημαίνει ότι στο επόμενο επεισόδιο έχουμε δεύτερο ματς με τις δυο χώρες

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί αφού οι νικητήρια ομάδα θα γεύονταν ένα πλουσιοπάροχο γεύμα με φαγητά και από τις δυο χώρες όπως ιμάμ μπαϊλντί, ντολμαδάκια, κεφτεδάκια και πολλά άλλα. Τούρκος παίχτης πρότεινε πως αυτό το γεύμα θα έπρεπε να το απολαύσουν όλοι μαζί, έπειτα όλοι μαζί συμφωνούσαν σε έντονο ύφος κάνοντας τους παρουσιαστές να υποκύψουν ως ένδειξη ελληνοτουρκικής φιλίας.

Ο Αγώνας που ακολούθησε ήταν απίστευτος, με τους Τούρκους να δείχνουν πόσο καλό σημάδι έχουν. Εν τέλη νίκησε η τούρκικη ομάδα με σκορ 10-7 και άρα προηγείται με 1-0 η Τουρκία. 

Στο καινούριο επεισόδιο περιμένουμε να δούμε ακόμα ένα σπουδαίο ματς όπου σε περίπτωση ισοψηφίας θα δούμε και ένα τρίτο ματς.  

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου