Εξαιρετικά επιτυχημένο το λανσάρισμα του Samsung Galaxy S8


Οι αριθμοί δείχνουν ότι το Samsung Galaxy S8 ξεκίνησε με πολύ θετικούς οιωνούς την εμπορική του πορεία, εδώ και ένα μήνα περίπου. 

Το Samsung Galaxy S8, μαζί με το S8 Plus κατάφεραν να ξεπεράσουν σε πωλήσεις τις 5 εκατομμύρια μονάδες, από τις 21 Απριλίου που ξεκίνησε η διάθεση των δύο νέων μοντέλων σε διάφορες αγορές του κόσμου. Στις πωλήσεις αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι περισσότερες από 1 εκατομμύριο προπαραγγελίες που είχαν σημειωθεί στη Νότιο Κορέα, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, προτού να ξεκινήσουν οι επίσημες πωλήσεις του Galaxy S8.

Οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S8 και S8 Plus, μία εβδομάδα μετά το αρχικό λανσάρισμα έφτασαν σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία, ενώ σύντομα ακολούθησε και η τροφοδοσία της αγοράς σε άλλες χώρες. Μέσα στον επόμενο μήνα, το Samsung Galaxy S8 και η έκδοση S8 Plus αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε άλλες 120 χώρες του κόσμου, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και η διάθεση του ψηφιακού βοηθού Bixby, ο οποίος είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που περιμένουν πολλοί κάτοχοι του νέου μοντέλου.

Η Samsung, σύμφωνα με το 9to5Google, φέρεται έτοιμη να αυξήσει την παραγωγή του Samsung Galaxy S8 Plus, καθώς αναμένεται αυξημένη ζήτηση για το μοντέλο αυτό, ενώ το πιο δημοφιλές μοντέλο από τα δύο εμφανίζεται να είναι το Samsung Galaxy S8 με την οθόνη των 5.8 ιντσών.



Πηγή: pestaola.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου