OnePlus 5: Επιβεβαίωση του ονόματος και κάμερα σε συνεργασία με την DxO


Η OnePlus αποφάσισε να ρίξει λίγο περισσότερο φως στην επερχόμενη ναυαρχίδα της ανακοινώνοντας συμφωνία συνεργασίας με την DxO, η οποία ειδικεύεται στην αξιολόγηση φωτογραφικών επιδόσεων.

Την είδηση γνωστοποίησε στο κοινό υπάλληλος της εταιρείας μέσω ανάρτησης στο forum της OnePlus. Παρά το γεγονός ότι δεν γνωστοποιήθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες θεωρείται βέβαιο ότι η συνεργασία θα αφορά στη δοκιμή και αξιολόγηση της κάμερας του OnePlus 5 από την DxO Labs, προσφέροντας ακολούθως προτάσεις βελτίωσης.

«Η OnePlus πάντα ήταν ένας από πρωτοπόρους στην καινοτομία στον χώρο των smartphones και πλέον είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους και υποστηρίζουμε τη στρατηγική τους σε ότι αφορά τις φωτογραφικές ικανότητες της νέας συσκευής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Etienne Knauer, αντιπρόεδρος και υπεύθυνος πωλήσεων και μάρκετινγκ της DxO.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το DxO Mark (το mobile photography benchmark της εταιρείας) έχει εμπλακεί στην αξιολόγηση και αναβάθμιση των φωτογραφικών ικανοτήτων της σειράς Pixel και πιο πρόσφατα στο HTC U 11.



Περισσότερα εδώ: pestaola

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου