Nokia: Εμφανίστηκαν τα πρώτα high-end smartphones


Σε ένα πολύ σύντομο βίντεο που διέρρευσε μέσω του Vimeo εμφανίστηκαν δύο νέες συσκευές από τη Nokia, που πιθανόν είναι οι high-end προτάσεις της εταιρείας, τις οποίες ακόμα δεν έχουμε δει.

Το video αναρτήθηκε από έναν φωτογράφο της Nokia που διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με την εταιρεία και πλέον δουλεύει για την HMD, ενώ βλέπουμε σε αυτό τη σύνδεση του παρελθόντος με το μέλλον της Nokia.

Στο μικρό αυτό βίντεο εμφανίζονται τέσσερα Android smartphones από διάφορες γωνίες λήψης, ενώ εμφανίζονται όλες μαζί στο τελευταίο πλάνο. Ως γνωστόν, η HMD αυτήν τη στιγμή έχει τρία smartphones στην αγορά, ενώ το Nokia 6 δεν εμφανίζεται καν στο video. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο συσκευές από αυτές δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά. Τα δύο τηλέφωνα στα δεξιά είναι τα Nokia 3 και 5, ενώ τα αριστερά είναι ακόμη άγνωστα.

Η συσκευή στα αριστερά φαίνεται να έχει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, το οποίο υποδηλώνει high-end συσκευής πιθανότατα. Ως τώρα είχαμε φήμες για το Nokia 9, το οποίο έλεγαν ότι θα έχει δύο κάμερες.

Η άλλη άγνωστη συσκευή αποτελεί μεγαλύτερο μυστήριο. Πιθανόν να είναι το Nokia 8 (high mid-range) ή το Nokia 7 με πιο αδύναμα χαρακτηριστικά, αλλά πιο δυνατά από του Nokia 6.

Η HMD Global έχει υποσχεθεί ότι θα διαθέσει στην αγορά φέτος επτά συσκευές Android και αναμένουμε σύντομα πληροφορίες για τα δύο νέα. Το βίντεο έχει αφαιρεθεί από το Vimeo, κάτι το οποίο δείχνει την εγκυρότητά του.



Πηγή: Ζούγκλα

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου