Ισχυρά μέτρα ασφαλείας στο Final 4


Η Euroleague ενημέρωσε για τα μέτρα ασφαλείας που θα υπάρξουν τις μέρες του Final 4 στο «Sinan Erdem».

H EuroLeague με τις μέρες του Final 4 να πλησιάζουν εξέδωσε ενημέρωση με την οποία ζητά από τους φιλάθλους που θα βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη να είναι προσεκτικοί και να παρουσιαστούν συνεπείς στους πολλούς κανόνες που θα συναντήσουν στην τουρκική πόλη. Κανόνες που έχουν στόχο την ασφαλή ψυχαγωγία όλων των φιλάθλων, ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Οι συμβουλές των διοργανωτών...

Η πρόσβαση στο γήπεδο

Στο γήπεδο «Sinan Erdem», στο οποίο και θα διεξαχθεί το Final 4, η πρόσβαση στον χώρο θα δίνεται αποκλειστικά σε όσους έχουν διαπιστεύσεις και είναι κάτοχοι εισιτηρίων. Επιβάλλεται όλοι οι φίλαθλοι που θα έχουν εισιτήρια να φτάσουν νωρίς στο γήπεδο (ώρες πριν ξεκινήσουν οι αγώνες) και όχι την τελευταία στιγμή, ώστε η είσοδος στην αρένα να γίνεται με ομαλό τρόπο. Οι πόρτες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη των αναμετρήσεων. Στις 16.30 (τοπική ώρα) στους ημιτελικούς και στις 16.00 την Κυριακής (21/5). Η αστυνομική δύναμη θα είναι ισχυρή και η τοπική αστυνομία προτρέπει τους φιλάθλους να φτάσουν γρήγορα και έγκαιρα στο γήπεδο. Θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι και ενδέχεται να κρατήσουν περισσότερη ώρα από το αναμενόμενο.

Πληροφορίες προς τους φιλάθλους

Θα πρέπει οι φίλαθλοι να διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες της διοργάνωσης πριν φτάσουν στο Final 4. Θα πρέπει οι φίλαθλοι να είναι προσεκτικοί στο πως θα έρθουν στο γήπεδο, στο ποια αντικείμενα θα είναι σε θέση να κουβαλήσουν μαζί τους στην αρένα. Πολλά πράγματα θα απαγορευτούν, πολλά αντικείμενα θα κρατηθούν και θα πρέπει να γνωρίζουν οι φίλαθλοι πως όποια αντικείμενα κρατηθούν, δεν θα υπάρχει χώρος αποθήκευσης και θα χαθούν. Επίσης, δεν επιτρέπονται τα κέρματα. Όποιος έρθει με κέρματα στο γήπεδο θα κρατηθούν και θα μπουν σε ειδικά δοχεία. Είναι σημαντικό οι φίλαθλοι να μην έρθουν με πολλά πράγματα στο γήπεδο, ώστε να μειωθεί η διαδικασία ελέγχου.

Απαγορευμένα αντικείμενα

Στο γήπεδο απαγορεύονται τα εξής αντικείμενα: Αλκοολούχα ποτά, τρόφιμα, μπουκάλια, κονσέρβες και κάθε άλλο είδος δοχείων. Ναρκωτικά, διεγερτικά φάρμακα ή παρόμοιες ουσίες. Πανό με πολιτικά, διαφημιστικά ή με ξενοφοβικά μηνύματα, φυλετικής φύσης. Γυαλί και τοξικές ουσίες. Σακούλες μεγαλύτερες από τα 40x40cm. Κάθε είδους όπλα ή αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τέτοια (αναπτήρες, κέρματα, ομπρέλες, μπαστούνια, δοχεία υπό πίεση, κράνη μοτοσυκλετών κ.τ.λ). Μεγάφωνα, ντουντούκες, κέρατα, αυτοκόλλητα, λέιζερ, φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα, εκρηκτικά, εύφλεκτα αντικείμενα, καπνιστά ή διαβρωτικά προϊόντα.


Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου