Πέθανε ο Chris Cornell


Είναι δυστυχώς αλήθεια! Σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιπροσώπου του δημοφιλούς μουσικού, ο Chris Cornell πέθανε ξαφνικά και αναπάντεχα χθες βράδυ σε ηλικία 52 ετών, στο Detroit των ΗΠΑ!

Η ανακοίνωση αναφέρει πως η οικογένεια του Cornell διεξάγει ιατροδικαστική έρευνα για να βρεθούν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου και ζήτησε από το κοινό και τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του συμβάντος.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, μουσικός, και κιθαρίστας πρωτοστάτησε στο μουσικό ρεύμα Grunge (γνωστού και ως "Ήχος του Σιάτλ") τη δεκαετία του '80 όταν ίδρυσε το συγκρότημα της indie rock "Soundgarden", το οποίο βραβεύτηκε με Grammy για τα τραγούδια "Black Hole Sun" και "Spoonman".

Η φωνή του εκτεινόταν σε τέσσερις οκτάδες και είχε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι ακόμα και μετά τη διάλυση των Soundgarden το 1997: Κυκλοφόρησε τέσσερα σόλο άλμπουμ (Euphoria Morning (1999), Carry On (2007), Scream (2009), και Higher Truth (2015)καθώς και τη μαγνητοφωνημένη συναυλία του Songbook το 2011.

Ο Kορνέλ δημιούργησε το 2001 το συγκρότημα "Audioslave" μαζί με τους Tom Morello, Tim Commerford και Brad Wilk, που έφυγαν από τους "Rage Against the Machine".

Πρίν λίγο καιρό επισκέφθηκε οικογενειακώς την χώρα μας καθώς  η Άννα Βίσση έχει βαπτισει τον γιο του και ο ίδιος είναι παντρεμένος με την ελληνίδα Βίκυ Καραγιάννη, έχοντας ασπαστεί και ο ίδιος τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό.

Ο χώρος της μουσικής σήμερα έγινε ακόμη πιο φτωχός.... R.I.P.




Πηγή: rockoverdose.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου