Τρεις αδελφές κάηκαν ζωντανές μετά από πυρκαγιά σε τροχόσπιτο


Σε απομακρυσμένη περιοχή της Ρώμης, ένα τροχόσπιτο έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τρεις αδελφές, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο εμπρησμού αφού βρέθηκαν ίχνη βενζίνης. 

Νεκρά είναι δυο κοριτσάκια τεσσάρων και οκτώ ετών καθώς και η εικοσάχρονη αδελφή τους. Τα υπόλοιπα δέκα μέλη της οικογένειας μπόρεσαν να απομακρυνθούν πριν η πυρκαγιά επεκταθεί.
Κατά πληροφορίες που μεταδίδει ο ιταλικός Τύπος, η εισαγγελία της Ρώμης διεξάγει έρευνα για εμπρησμό. Κοντά στο τροχόσπιτο, στον δρόμο, βρέθηκαν ίχνη βενζίνης.

Η πολυμελής οικογένεια είχε παρκάρει το τροχόσπιτό της πριν λίγες ημέρες σε χώρο που βρίσκεται δίπλα σε εμπορικό κέντρο, στην περιοχή Τζεντοτσέλε.

Η αστυνομία ελέγχει όλες εικόνες από κάμερες ασφαλείας, για να εντοπίσει τυχόν ύποπτους.
«Μόλις υπάρξουν κάποια σημαντικά στοιχεία, θα σας ενημερώσουμε», δήλωσε στους δημοσιογράφους η δήμαρχος της Ρώμης Βιρτζίνια Ράτζι, η οποία μετέβη στο σημείο του τραγικού συμβάντος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για επίθεση ρατσιστικού χαρακτήρα με σκοπό τον φόνο.



Πηγή: Cnn

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου