Πειθαρχική δίωξη στον Μάτος για το χτύπημα στον Μπεργκ


Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Λέο Μάτος για εκτός φάσης χτύπημα στον Μάρκους Μπεργκ στη ρεβάνς Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Οπως αναμενόταν, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Λέο Μάτος για χτύπημα εκτός φάσης στον Μάρκους Μπεργκ στη ρεβάνς του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Ο κ.  Σιμιτζόγλου είχε από τις 5 Μαΐου έγγραφη καταγγελία από τον Παναθηναϊκό, που ζητούσε την τιμωρία του 31χρονου άσου. Η φάση δεν τιμωρήθηκε από τον ρέφερι του αγώνα, Γιώργο Κύζα, όμως απειλείται με ποινή τριών αγωνιστικών, όπως οι Πατίτο και Σεμπά στα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το Κύπελλο, οι οποίοι τιμωρήθηκαν βάσει βίντεο.

Ο Μάτος θα είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς στο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό και στην εντός έδρας με τον Πανιώνιο για τα playoffs, αλλά το πιθανότερο είναι να χάσει τα τρία παιχνίδια του δεύτερου γύρου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε διώξεις:

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λεονάρντο Μάτος (αγώνας ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας, 27/4/2017), για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. γ, και παρ.6 περ. στ. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Πηγή sport24.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου