Ίβιτς: "Τίποτα δεν έχει χαθεί"


Στο άσχημο πρώτο 20λεπτο της ομάδας του στάθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΑΕΚ στην Τούμπα επειδή ξεκίνησε πολύ άσχημα στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς επισήμανε πάντως πως δεν έχει τελειώσει τίποτα στα playoffs.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε άσχημα σε άλλο ένα ντέρμπι: 

"Συμφωνώ ότι δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο 20λεπτο. Σήμερα είναι διαφορετικοί οι λόγοι. Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε στο να εξηγούμε στους παίκτες να γυρίσουν στην πραγματικότητα μετά την επιτυχία. Δεν είχαμε τη συγκέντρωση που είχαμε μετά το 20'.

Το πληρώσαμε. Η ΑΕΚ είχε κι άλλες ευκαιρίες. Μετά ισορροπήσαμε. Δεν μπορώ να πω ότι δημιουργήσαμε κάτι παραπάνω από τις δύο ευκαιρίες που είχαμε. Για το ότι δεν πήραμε ούτε βαθμό φταίει το πρώτο 20λεπτο. Δεν κάναμε όσα είπαμε. Δεν πήραμε δεύτερες μπάλες και μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. και έβγαιναν εύκολα μπροστά".

Για τις αλλαγές των Μάτος και Κάμπος:

"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα από την πλευρά τους. Και βέβαια η πρώτη κάρτα του Μάτος με οδήγησε στην αλλαγή στο ημίχρονο. Ο Κίτσιου που μπήκε ήταν θετικός σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Για τον Κάμπος ήταν αλλαγή τακτικής".

Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση: 

"Όσο πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος φαίνεται και η κούραση γα όλες τις ομάδες. Όταν προσπαθείς να κάνεις παιχνίδι από πίσω, όπως εμείς και όταν ο αντίπαλος βγαίνει ψηλά αυτό μας δυσκολεύει. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις. Θέλουμε να κάνουμε παιχνίδι από πίσω, αλλά κάποιες φορές δεν βγαίνει και αν δεν σε αφήνει ο αντίπαλος δεν χρειάζεται να ρισκάρεις εκεί"

Για το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν φαβορί και τώρα: "Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια. Δεν έχουμε χάσει τίποτα. Βέβαια δεν το σχεδιάζαμε έτσι. Ήταν ένα ντέρμπι, το χάσαμε. Έχουμε άλλους 15 βαθμούς μπροστά μας. Να παλέψουμε να συγκεντρωθούμε, να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι σε τρεις μέρες. Σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. όλα μπορούν να συμβούν. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, τίποτα δεν έχει χαθεί και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα στα επόμενα παιχνίδια".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν φρέσκος σήμερα: 

"Αυτό το παιχνίδι ήταν 8 μέρες μετά το προηγούμενο. Δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο όλη την εβδομάδα και οι παίκτες δεν ήταν κουρασμένοι, δεν είχαν κάποιο πρόβλημα. Σίγουρα θα άλλαζα κάτι, μετά την ήττα".

Για την αλλαγή του Βαρέλα: 

"Είχα στο μυαλό μου να βάλω τον Ουάρντα, αλλά ήταν αναγκαστική η αλλαγή και μάλλον έχει πάθει ζημιά ο Βαρέλα. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει. Δεν νομίζω ότι έκανα λάθος που έβαλα τον Μαλεζά και όχι επιθετικό, γιατί ήταν ακόμη στο 63ο λεπτό το παιχνίδι. Δεν ήταν λογικό να βάλω επιθετικό."



Για το ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει εκτός έδρας βαθμούς στα playoffs: 

"Αυτοί οι βαθμοί που χάσαμε σήμερα πρέπει να επιστρέψουν σε εκτός έδρας παιχνίδια. Ήταν και η πρώτη μας ήττα σε φετινό ντέρμπι στην Τούμπα. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Στο μυαλό είναι τα προβλήματα. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, δουλειά και να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι".

Πηγή sport24.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου