Κατέθεσε ένσταση ο Παναθηναϊκός


Οι «πράσινοι» κατέθεσαν ένσταση για το κύρος του φύλλου αγώνα του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Έφεση για την ποινή στον Μπεργκ.


Στον Παναθηναϊκό δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν να περάσουν έτσι τα όσα έγιναν με τον ΠΑΟΚ και είχαν ως αποτέλεσμα το κίνδυνο βαριάς τιμωρίας...

Έτσι, την Παρασκευή η SuperLeague έκανε γνωστό οτι το «τριφύλλι» κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του φύλλου αγώνα και την Τρίτη το μεσημέρι οι «πράσινοι» κλήθηκαν να παρουσιάσουν την θέση τους, η οποία θα στηριχθεί στην ιατρική γνωμάτευση της εξέτασης του Βλάνταν Ίβιτς, αλλά και στον υπεύθυνο της αστυνομίας, ο οποίος έλεγε οτι το ματς μπορεί να συνεχιστεί κανονικά.

Aναλυτικά η ανακοίνωση...

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε την Τρίτη 23/05/2017 και ώρα 15:30  την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, προκειμένου να υποστηρίξει την ένσταση κατά του κύρους του Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ της 17ης-5-2017 (2η αγωνιστική ημέρα των PLAY OFF του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, περιόδου 2016-2017).   

Αναλυτικά: ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: "Με βάση την από 19-5-2017 ένστασή σας κατά του κύρους του Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος (αγώνας) διεξήχθη κατά την ορισθείσα ημερομηνία της 17ης-5-2017 (2η αγωνιστική ημέρα των PLAY OFF του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, περιόδου 2016-2017), καλείσθε την Τρίτη, 23-5-2017, και ώρα 15.30,  κατά την εκδίκασή της, προκειμένου να την υποστηρίξετε."

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» κατέθεσαν έφεση και κατά της ποινής των τεσσάρων αγωνιστικών στον Μάρκους Μπεργκ.


Πηγή gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου