Είχε… Καλαθο-μηχανή ο Παναθηναϊκός!


Ο Παναθηναϊκός είχε... οδηγό! Με τον Νικ Καλάθη να κάνει τρομερή εμφάνιση (23π.), οι «πράσινοι» ξεπέρασαν το εμπόδιο της ΑΕΚ, επικρατώντας 80-70 και κάνοντας το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Α1. 

Βγήκε… μπροστά ο Νικ Καλάθης! 

Ο διεθνής γκαρντ πήρε από το… χέρι τον Παναθηναϊκό –ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- και τον οδήγησε στη νίκη (80-70) επί της ΑΕΚ, για το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Α1. 

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ήταν εξαιρετικός, έχοντας 23 πόντους, 5 ασίστ, αλλά και το μοναδικό τρίποντο της ομάδας του Πασκουάλ, που μέτρησε συνολικά 1/15 στην αναμέτρηση! Σημαντική προσφορά από Σίνγκλετον και Τζέιμς με 14 και 12 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ. 

Από την Ένωση, που θα πρέπει να κρατήσει μόνο την εμφάνιση στο δεύτερο δεκάλεπτο, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μαυροειδής με 18 πόντους, με τον Ντίξον να επιστρέφει από τον τραυματισμό του ορεξάτος με 15 και τον Σάκοτα να προσθέτει άλλους 14. 

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (14/5, 17:00), στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ ως γηπεδούχο. 


Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου