ΠΑΟΚ: Τα επεισόδια έγιναν πριν την άφιξη των ομάδων


Η θέση του ΠΑΟΚ για το βαρύ κατηγορητήριο, μετά την άσκηση ποινική δίωξης που άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, για τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. 


Ο ΠΑΟΚ επιμένει να υποστηρίζει, εκεί θα βασιστεί άλλωστε η υπερασπιστική γραμμή του ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης, πως τα εκτεταμένα επεισόδια για τα οποία κατηγορείται, όπως και η ΑΕΚ, έγιναν πριν από την άφιξη των δύο ομάδων και των διαιτητών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Από τα βίντεο και τις εκθέσεις αποδεικνύεται, λένε στη Μικράς Ασίας, πως από την ώρα που έφτασαν οι αποστολές στο γήπεδο, μάλιστα από εσφαλμένη απόφαση της αστυνομίας η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στις 19.30, δεν υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια εντός του γηπέδου.

Σημειώνεται μάλιστα ότι οι παράγοντες των δύο φιναλίστ από την στιγμή που έφτασαν στο γήπεδο συνέβαλλαν ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση και να σταματήσουν τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Η νομική υπηρεσία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ έχει στα χέρια της τη διορθωμένη συμπληρωματική έκθεση του α’ παρατηρητή Νίκου Βακάλη στην οποία ανέφερε (εσφαλμένα) ότι σημειώθηκε εισβολή και συμπλοκή των οπαδών του ΠΑΟΚ με την αστυνομία στις 20.44, δεκαέξι λεπτά δηλαδή πριν από τη νέα ώρα (21.00) έναρξης του τελικού.

Αυτό το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18.30 όταν δεν είχαν φτάσει στο Πανθεσσαλικό οι δύο αποστολές και στον ΠΑΟΚ θα ζητήσουν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και των απολογιών να ληφθούν υπόψη τα βίντεο, όλες οι εκθέσεις (και η συμπληρωματική του προέδρου της ΕΠΣ Σάμου κ. Βακάλη) και οι μαρτυρίες όλων των εμπλεκομένων πλευρών στον τελικό.

«Σε περίπτωση που υπάρξει σκοπιμότητα», υποστηρίζουν στην Τούμπα βλέποντας πίσω από κάτι τέτοιο να βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, «θα την καταγγείλουμε και θα την εξηγήσουμε με στοιχεία κιόλας άμεσα».

Τέλος, όπως προσθέτουν με νόημα, «το ότι ήρθε αυτό το βαρύ κατηγορητήριο πριν ανοίξει η υπόθεση, Ολυμπιακός - Πλατανιάς, είναι σε πρώτη ανάγνωση... πολύ περίεργο».


Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου