Παραμύθι αλλιώς: Τι είδαμε στα πρώτα επεισόδια


Κάπου μακριά στην Κύπρο, πριν πάρα πολλά χρόνια, υπήρχε ένα βασίλειο. Ο καλός βασιλιάς δέχτηκε εισβολή και πλέων είναι σύζυγος της κακιάς βασίλισσας που θέλει να εξαλείψει τους απόγονους.

Έχουν δύο κόρες, την πριγκίπισσα Ελισαβέτα που είναι η μεγαλύτερη και που προσπαθούν να την παντρέψουν και η μικρότερη η Αικατερίνη που αν και όμορφη η μεγάλη της αδελφή δεν τρην αφήνει να το δει και συνεχεια της κάνει πόλεμο γιατί δεν θέλει να είναι η δεύτερη που θα παντρευτεί. 

Όλα αλλάζουν όταν η θάλασσα ξεβράζει  έναν νέο που φαίνεται να κρύβει μεγάλα μυστικά και που πρόκειται να αλλάξει το παραμύθι, κάτι που το αντιλαμβάνεται ο μάγος του χωριού.  

ενώ στο χωριό αποφευχθεί μια εκτέλεση, στο παλάτι ετοίμασαν μια γιορτή για τους γαμπρούς που ήρθαν από μακριά για να γνωρίσουν την Ελισαβέτα. Ένα τυχαίο γεγονός τερματίζει άδοξα την γιορτή και φέρνει μπροστά την Αικατερίνη όπου θα δει αυτόν τον άγνωστο και έτσι από εκείνη την στιγμή το παραμύθι ξεκινά. 

Αργότερα συλλαμβάνεται ένας από τους απογόνους με τις προσπάθειες να του αποσπάσουν πληροφορίες να πέφτουν στο κενό. Οι απόγονοι από την άλλη σκέφτονται το σχέδιο διάσωσης του φίλου τους αφού έχουν μάθει για την σύλληψη. 

Η απρόσμενη απόφαση της Αικατερίνης αλλά και το όνειρο της να βγει επιτέλους από το κάστρο θα την φέρει αντιμέτωπη με τους απόγονους κάτι που θα τους ευνοήσει στην διάσωση του φίλου τους. Τα πράγματα όμως θα μπλέξουν ακόμα περισσότερο.






About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου