Κρίνεται η τύχη του ντέρμπι της Λεωφόρου


Την τύχη του ντέρμπι της Λεωφόρου θα κρίνει την Τρίτη το μεσημέρι το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας μετά και την ένσταση του Παναθηναϊκού κατά του κύρους του φύλλου αγώνα.


Την περασμένη Τετάρτη στην Λεωφόρο το ντέρμπθι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ δεν τελείωσε ποτέ, με τον Κομίνη να διακόπτει το ματς λόγω του αντικειμένου (κουτάκι μπύρας) που πέταξε ένας ανεγκέφαλος από την εξέδρα και χτύπησε τον Βλάνταν Ίβιτς. Από εκείνη την στιγμή ως και σήμερα κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, έγιναν πολλές δηλώσεις, ο Παναθηναϊκός υπέβαλε ένσταση κατά του κύρους του φύλλου αγώνα και αύριο Τρίτη όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας θα αποφασίσει για την τύχη του ντέρμπι, με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε την Τρίτη 23/05/2017 και ώρα 15:30 την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, προκειμένου να υποστηρίξει την ένσταση κατά του κύρους του Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ της 17ης-5-2017 (2η αγωνιστική ημέρα των PLAY OFF του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, περιόδου 2016-2017).

Αναλυτικά :

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: "Με βάση την από 19-5-2017 ένστασή σας κατά του κύρους του Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος (αγώνας) διεξήχθη κατά την ορισθείσα ημερομηνία της 17ης-5-2017 (2η αγωνιστική ημέρα των PLAY OFF του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, περιόδου 2016-2017), καλείσθε την Τρίτη, 23-5-2017, και ώρα 15.30, κατά την εκδίκασή της, προκειμένου να την υποστηρίξετε.»

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου