Το καπέλο είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ


Παραλία. Άραγμα. Καφέδες που αργότερα θα γίνουν μπύρες ή κοκτέιλ. Η εικόνα της απόλυτης χαλαρότητας είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζουμε. Για την ακρίβεια, απέχει μόλις μία ημέρα παρά κάτι ώρες. Γιατί από αύριο, η μετεωρολογική έχει υποσχεθεί τις υψηλές θερμοκρασίες που τόσον καιρό περιμένουμε.

Γιατί κακά τα ψέμματα, εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν ξέρουμε καλύτερα άλλη εποχή από το καλοκαίρι. Ως γνήσιοι καλοκαιρινοί τύποι λοιπόν, σκεφτόμαστε και προετοιμαζόμαστε για αυτό το υπέροχο που έρχεται και φέρνει μαζί του την ηρεμία και τη χαλάρωση της θάλασσας και του ήλιου.

Από νωρίς λοιπόν, ξεκινάμε να σκεφτόμαστε τα μαγιό που μας κάνουν ή δεν μας κάνουν από πέρσι, τα γυαλιά ηλίου που ίσως πρέπει να αλλάξουμε γιατί είναι πλέον εκτός μόδας και φυσικά, το καπέλο μας. Το μοναδικό και βασικό μας σύμμαχο απέναντι στην γνωστή και ως 'ντάλα' του ήλιου που μπορεί να πάρει την υπέροχη χαλάρωση και να την μετατρέψει σε έναν απέραντο πονοκέφαλο και ένα κεφάλι καζάνι που λέει και ο σοφός λαός.

Με αυτήν τη σκέψη λοιπόν, σκεφτήκαμε και εμείς να ξεκινήσουμε σήμερα τις προετοιμασίες για το καλοκαίρι με εκείνο το αξεσουάρ που δεν γίνεται να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας τόσο γιατί μας χαρίζει στυλ όσο και γιατί μας εξασφαλίζει την ηρεμία ότι βγαίνοντας εκεί έξω όλα θα πάνε καλά. 


About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου