Από το Ηράκλειο ξεκίνησε το νέο κόμμα του Νότη Μαριά


Στην αίθουσα «ΑΡΙΑΔΝΗ» του ξενοδοχείου Αστόρια στο Ηράκλειο της Κρήτης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Μαΐου, η ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», του ευρωβουλευτή καθηγητή Νότη Μαριά.

Ο Νότης Μαριάς, μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι με το τέταρτο μνημόνιο και υπό τις εντολές της τρόικας, νομοθετούνται μέτρα για το διάστημα 2019 – 2020, ύψους 4,6 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα φτάσουν στα 4,9 δισεκατομμύρια ευρώ το 2021.

Μέτρα τα οποία, όπως τόνισε ο κ. Μαριάς, πετσοκόβουν τις ήδη μειωμένες και πενιχρές συντάξεις καθώς και το αφορολόγητο, ανοίγοντας το δρόμο στη φορολεηλασία του Ελληνικού Λαού. Ταυτόχρονα τα περίφημα αντίμετρα είναι στάχτη στα μάτια που θα εφαρμοστούν μόνο υπό τη σύμφωνη γνώμη της τρόικας και υπό τον όρο ότι θα έχει ξεζουμιστεί ο Ελληνικός Λαός και θα έχουν ξεπουληθεί η ΔΕΗ και τα λιμάνια της χώρας στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το λιμάνι του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον κ. Μαριά, ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να στείλει σε τρόικα και κυβέρνηση, ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης και αγώνα.



Πηγή: efsyn

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου