Φινάλε για τη σειρά «Ταμάμ» του Ant1


Το «ΤΑΜΑΜ» ολοκληρώνεται όπως ξεκίνησε…  Έφηβοι στο σχολείο, αποφοιτούν, ερωτεύονται και κυνηγούν τα όνειρά τους

Μετά από τρεις απόλυτα επιτυχημένες σεζόν, το «ΤΑΜΑΜ», η σειρά που έκανε τα social media να χτυπήσουν κόκκινο,  ρίχνει αυλαία, την Παρασκευή 12 Μαΐου, στις 23.00, στον ΑΝΤ1.

Η μικρή Ερμίνα, είναι πλέον έφηβη, 15 χρονών, και έχοντας κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα του Τζεμ και της Έλλης, τη βλέπουμε να δίνει συναυλία στο σχολείο της με την μπάντα που έχει φτιάξει. Όλη η οικογένεια σύσσωμη, βρίσκεται εκεί για να την καμαρώσει και εκείνη τους αφιερώνει το τραγούδι της..

Το «ΤΑΜΑΜ» ολοκληρώνεται όπως ξεκίνησε…  Έφηβοι στο σχολείο, αποφοιτούν, ερωτεύονται και κυνηγούν τα όνειρά τους. Παράλληλα, οι μεγάλοι αντιμετωπίζουν τις δικές τους ανησυχίες, γίνονται και αυτοί κάποιες φορές παιδιά, αλλά πάντα βρίσκονται δίπλα τους στο ταξίδι της ενηλικίωσης. Τόσο το ίδιο το επεισόδιο όσο και τα γυρίσματα ήταν από τα πιο συγκινητικά της σειράς. Ηθοποιοί και συντελεστές αναβίωσαν όλα τα συναισθήματα των ηρώων μέσα από το οδοιπορικό τους από την εφηβεία στην ενηλικίωση.

Ο σκηνοθέτης της σειράς Πιέρρος Ανδρακάκος αναφέρει χαρακηριστικά: «Το «TAMAM» ήταν μια πολύ ιδιαίτερη σειρά, μέσω της οποίας βάλαμε κάποια καινούργια δεδομένα στο πώς μπορεί να γυρίσει κανείς μια κωμική σειρά με συναίσθημα και συγκίνηση. Δώσαμε μία άλλη ποιότητα, με μεγάλη προσπάθεια, που στηρίχτηκε από όλους και είμαστε πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα».





Πηγή: Πρώτο Θέμα

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου