Σκανταλιά που κόστισε: 5χρονος έκανε κομματάκια χαρτονομίσματα αξίας 6.350 ευρώ


Παρ’ ολίγον εγκεφαλικό πήγαν να πάθουν οι γονείς ενός 5χρονου μπόμπιρα, όταν ανακάλυψαν πως ο γιος τους είχε σκίσει σε χιλιάδες μικρά κομμάτια χαρτονομίσματα αξίας 6.350 ευρώ (δηλαδή 50.000 γιουάν).

Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα και συγκεκριμένα στην πόλη Γκινγκντάο, με τον μικρό να κάνει ίσως την πιο «ακριβή» σκανταλιά στα χρονικά.

Συγκεκριμένα, οι γονείς είχαν αφήσει μόνο στο σπίτι τον 5χρονο γιο τους, με αποτέλεσμα εκείνος να βρει τα κρυμμένα χαρτονομίσματα και να τα κάνει χίλια κομμάτια.

Ο πατέρας αν και σοκαρισμένος σκέφτηκε να τα πάει στην τράπεζα, έτσι ώστε να του τα αντικαταστήσουν με καινούργια.

Η απάντηση όμως από την τράπεζα ήταν αρνητική, καθώς οι υπάλληλοι θα έκαναν κάτι τέτοιο μόνο σε περίπτωση που η ζημιά είχε αποκατασταθεί πλήρως.

«Προσπάθησα για δύο ημέρες αλλά μπορώ να αποκαταστήσω μόνο μερικά από τα χαρτονομίσματα. Όσα ήταν κομμένα στα τρια τα κατάφερα, αλλά υπάρχουν χαρτονομίσματα που έχουν κοπεί σε δεκάδες κομμάτια» δήλωσε απελπισμένος ο πατέρας του μικρού αγοριού.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως τα χρήματα δεν ήταν καν ο μισθός του, αλλά ήταν το ποσό του δανείου που είχε πάρει από την τράπεζα.



Πηγή: iefimerida.gr 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου