Δίκαιη μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη, 1-1 ο Πανιώνιος με τον Παναθηναϊκό



Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς, γκολ αλλά και φωνές για την διαιτησία ζητώντας από ένα πέναλτι. 



Δίκαιη μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό (1-1) με τις δυο ομάδες να μοιράζονται γκολ, βαθμούς αλλά και φωνές για την διαιτησία ζητώντας από ένα πέναλτι.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έπαιζε από το 12' με παίκτη παραπάνω αλλά δεν ήταν ουσιαστικός στις φάσεις που δημιούργησε. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός ήταν ουσιαστικός και προηγήθηκε στο σκορ αλλά δεν άντεξε με παίκτη λιγότερο. Παρόλα αυτά θα μπορούσε στο τέλος να κλέψει το ματς.

Οι δυο ομάδες κάλλιστα μπορούν να έχουν παράπονα από την διαιτησία του Στυλιαρά ο οποίος αν και στο πρώτο ημίχρονο ήταν σωστός αποβάλλοντας τον Ζέκα, στο δεύτερο 45λεπτο έκανε αρκετά λάθη. Δεν είδε καθαρό πέναλτι του Μολέντο στον Σιώπη (79') ενώ "έχασε" την κλωτσιά του Γιαννιώτη στον πεσμένο Μπεργκ μέσα στην περιοχή που επίσης ήταν πέναλτι (και αποβολή) στο 90' + 2'.

Περισσότερα  sport24.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου