Survivor: Εξελίξεις σοκ και αποχώρηση με εντάσεις


Χαμός στο παιχνίδι επιβίωσης στα δυο τελευταία επεισόδια. Πάμε να δούμε αναλυτικά όλα όσα έχουν διαδραματιστεί στο άγιο Δομίνικο τις τελευταίες ημέρες.

Από την μεριά των μαχητών τα πράγματα είναι πολύ καλά. Σερί νικών με το σκορ να φτάνει στις 6 νίκες. Έφαγαν καλά και συγκινήθηκαν με τα μηνύματα από τους φίλους τους.  

Δυνατή στιγμή ήταν όταν ο Κώστας των μαχητών δεν άντεξε και λύγισε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της Πέμπτης κάνοντας μαχητές και διάσημους να χειροκροτούν μαζί, αυτή την συγκινητική στιγμή του. 

Στους Διάσημους έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Θολό είναι το τοπίο ως προς το ποιο είναι το πρόβλημα που και καλά έχει δημιουργήσει  ο Αγγελόπουλος, κάτι που αποτυπώνεται στα αγωνίσματα, και που οδήγησε και στο συμβούλιο του νησιού. 

Δύσκολο το συμβούλιο της Πέμπτης με τον Αγγελόπουλο να είναι στην μέση και να δέχεται πυρρά από τους συμπαίκτες του. Το κοινό όμως που έχει τον τελευταίο λόγο τον κράτησε μέσα και έτσι με λιγότερους ψήφους αποχώρησε η Σόφη Πασχάλη. Αίσθηση όμως προκάλεσε και ο τρόπος που αποχαιρέτησε τον Αγγελόπουλο δείχνοντας ότι όντως έχει πρόβλημα μαζί του.

Περιμένουμε την συνέχεια για να δούμε αν τελικά μάθουμε τι έχει γίνει μέσα στους διάσημους  

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου