Survivor: Μεγάλη ανατροπή στα στοιχήματα μετά τον καβγά Αγγελόπουλου- Χανταμπάκη!


Μετά τον τσακωμό που έγινε στην ομάδα των Διασήμων ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Στέλιο Χανταμπάκη, η κατάσταση είναι τεταμμένη και τα πνεύματα οξυμένα.

Ο λόγος ήταν κυρίως οι δύο συνεχόμενες ήττες των Διασήμων και φυσικά ο τρόπος που αντιμετώπισε ο καθένας τους ξεχωριστά την απώλεια των επάθλων.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση για την νίκη με απόδοση 3.00 από 4.50 που είχε πριν τον καβγά. Στην δεύτερη θέση συνεχίζει να είναι ο Μάριος, ο τρελός Κύπριος με απόδοση 5.50 από 6 ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Πάνος Αργιανίδης με απόδοση 7. Aντίθετα, ο Στέλιος Χανταμπάκης έπεσε στην τέταρτη θέση με 9 απόδοση. 

Την πεντάδα συμπληρώνει η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ Ευριδίκη Βαλαβάνη με απόδοση 15, ενώ ακολουθούν οι Μαχητές Κώστας Αναγνωστόπουλος και Σάρα Εσκενάζη, με 17. Γιώργος Χρανιώτης, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Bo ολοκληρώνουν την δεκάδα, όλοι με απόδοση 19.

Αουτσάιντερ από την ομάδα των Διάσημων παραμένουν οι Γιάννης Σπαλιάρας και Λάουρα Νάργες με απόδοση 34, ενώ οι Λάμπρος Χούτος, Κώστας Κοκκινάκης και Σόφη Πασχάλη βρίσκονται πιο κάτω από την μέση, με αποδόσεις 21, 26 και 29 αντίστοιχα.

Όπως φαίνεται λοιπόν και από τα στοιχήματα αλλά και από τα σχόλια των τηλεθεατών στα social media, το κοινό έχει πάρει το μέρος του Αγγελόπουλου με τον Χανταμπάκη να χάνει κατά πολύ στην προτίμηση των φανατικών του Survivor.



About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου