Survivor: Ο Ντάνος και οι θεωρίες συνομωσίας



Τι γίνετε τελικά στον Άγιο Δομίνικο; Τρέχει τελικά τίποτα με τον Ντάνο και τον Σπαλιάρα και κατέληξαν υποψήφιοι η απλά έσπασαν οι αντοχές τους; Εμείς αλιεύσαμε κάποιες πληροφορίες και τις παραθέτουμε παρακάτω χωρίς κάτι να είναι σίγουρο.

Πάμε να δούμε αναλυτικά:


Θεωρία νούμερο ένα: Για τα μάτια της μόνο

Η θεωρία θέλει τον Ντάνο να ήταν κοντά με την Ευριδίκη ώσπου άρχισε να έρχεται κοντά με την Ειρήνη Παπαδοπούλου,  Και κάπως έτσι φτάσαμε στο να ψηφίσει η Ευριδίκη τον Νάνο.


Θεωρία νούμερο δύο: Το ψάρι ποιος το έφαγε

Εδώ αυτό που ακούγεται είναι ότι ένα βράδυ ο Ντάνος ψάρεψε ένα ψάρι. Το έφαγε με εκείνους που ήταν ξύπνιοι, το έμαθαν οι υπόλοιποι και δεν τους έκατσε καλά θεωρώντας την κίνηση αυτή ως μη ομαδική και οδηγώντας τα πράγματα στα σημερινά αποτελέσματα.


Θεωρία νούμερο τρία: Σε έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω

Θεωρία στην οποία πιθανολογήτε ότι ο Ντάνος και ο Σπαλιάρας γνωρίστηκαν έξω και κάνανε και διακοπές παρέα, κάτι που έμαθαν οι υπόλοιποι και δεν τους άρεσε καθόλου θεωρώντας ότι δεν υπάρχει μεταξύ τους εμπιστοσύνη.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι ένας συνδυασμός κάποιον η όλων των παραπάνω και σε συνδυασμό με την πείνα και τις δύσκολες συνθήκες.  να οδήγησε την ομάδα εκεί που την οδήγησε.

Ακούστηκαν και ακούγονται πολλά, εμείς οφείλουμε να πούμε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο απλά ακούγονται, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι τα έβαλαν με τον Ντάνο. Αναμένουμε την συνέχεια για να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει. 

Οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι όλα τα παραπάνω είναι εικασίες από διάφορους φορείς καθώς σε ένα παιχνίδι στην άλλη άκρη του πλανήτη δεν είναι εύκολο να έχεις πρόσβαση και κατ' επέκταση πληροφορίες. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου