Survivor: Επεισόδιο 18. Χαμός στο παιχνίδι. Εντάσεις και ανατροπές


Τα είδαμε όλα και σε αυτό το επεισόδιο του Survivor. Εντάσεις, ανατροπές και μπόλικη αδρεναλίνη που χτύπησε κόκκινο. Πάμε να δούμε αναλυτικά. 

Το θέμα του φαγητού έφερε εντάσεις στην ομάδα των διάσημων, ανάμεσα στον Χανταμπάκη και τον  Αγγελόπουλο. Όταν ο Αγγελόπουλος πειράχτηκε από κάποιες κουβέντες του Χανταμπάκη. Όλοι η κόντρα ήταν αν έπρεπε να φάνε η όχι εκείνη την μέρα η να φάνε αργότερα ώστε να έχουν απόθεμα. 

Και ενώ τέθηκε μεταξύ τους ψηφοφορία με 7 από τους διάσημους να θέλουν να φάνε, ο Χανταμπάκης θεώρησε ότι πρέπει να γίνει κάτι και με αυτούς που δεν ήθελαν να φάνε.  Θέλοντας να έχει ηρεμία την ώρα του φαγητού ο Αγγελόπουλος και με τον Χανταμπάκη να συνεχίζει την κουβέντα, άναψαν τα αίματα με τους υπόλοιπους από ένα σημείο και μετά να προσπαθούν να τους ηρεμήσουν. 

Ακολούθησε το αγώνισμα της ασυλίας όπου έγινε η ανατροπή από τους διάσημους που παρ 'όλη την διαφορά στο σκορ, το ανέτρεψαν και κέρδισαν ξανά την ασυλία. Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας για μια ακόμη φορά κέρδισε ο Τσανκ αλλά και ο Μάριος

Στο συμβούλιο είχαμε για αρχή την συγνώμη του Χανταμπάκη στον Αγγελόπουλο αλλά και το αντίθετο, χωρίς όμως να έχουν φύγει τα σύννεφα ανάμεσα τους. Η συνέχεια έφερε την ψηφοφορία από την οποία προέκυψε ο Πάνος, ο Τσανκ έδωσε την Ελισάβετ και ο Μάριος την Ελένη. 

Αναμένουμε την καυτή συνέχεια.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου