Η sexy νοσοκόμα που με τις πόζες της αναστατώνει το Instagram


Οι μόλις 66 φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram η όμορφη 23χρονη νοσοκόμα από την Ταϊβάν Καρίνα Λιμ έχουν αποδειχθεί αρκετές να της τονώσουν την αυτοπεποίθηση, να της εξασφαλίσουν τουλάχιστον 186.000 followers αλλά και αναφορές που τη χαρακτηρίζουν μία από τις πιο σέξι νοσοκόμες στον κόσμο.

Μέσα στην ημέρα της, η Καρίνα είναι μια ήρεμη και χαμογελαστή νοσοκόμα, αφοσιωμένη στους ασθενείς της στο νοσοκομείο της Ταϊπέι, όπου εργάζεται. Αλλά στον ελεύθερο χρόνο της πετά τη λευκή στολή και μεταμορφώνεται σε τολμηρό θηλυκό, με σέξι ρούχα ή μαγιό, και φωτογραφίζεται.
Ωστόσο, εκτός από τον θαυμασμό, έχει προκαλέσει και ποικίλα αρνητικά σχόλια από συναδέλφους και μη, είτε γιατί πιστεύουν πως δεν πρέπει να αναρτά μαζί με τις σέξι φωτογραφίες της και φωτογραφίες από το νοσοκομείο με τη στολή της είτε ακόμη και για τις τολμηρές πόζες της.

Τι λέει η ίδια

Οπως όμως απαντά η ίδια, μέσω της ιστοσελίδας Stomp, «δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι μια νοσοκόμα δεν μπορεί να είναι μοντέλο, όταν δεν είναι σε υπηρεσία», ενώ για την επιτυχία της υποστηρίζει πως δεν επιδιώκει να γίνει διάσημη: «Δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο, ζω μια συνηθισμένη ζωή και κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη».

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου