Sex doll θέλει χάδια για να «ενδώσει» στον παρτενέρ


Η κούκλα του σεξ φαντάζει ιδανική λύση στα μάτια πολλών ανδρών, επειδή δεν φέρνει αντιρρήσεις και δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Η «Σαμάνθα», ωστόσο, το δημιούργημα του Σέρχι Σάντος από τη Βαρκελόνη, θέλει ειδικό χειρισμό για να... ενδώσει!

Η «ρομαντική» και «πλήρως διαδραστική» κούκλα του σεξ, όπως την περιγράφει ο ίδιος, θέλει χάδια για να μπει στο ερωτικό παιχνίδι. «Βασικά, της αρέσει να την αγγίζουν. Εχει διαφορετικούς τρόπους αλληλεπίδρασης - είναι ρομαντική, έχει οικογένεια και σέξι τρόπους» λέει χαρακτηριστικά ο δημιουργός της.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι διαθέτει διαφορετικές «ρυθμίσεις», που επιτρέπουν στον χρήστη της να ρυθμίζει τις αντιδράσεις της, αναλόγως αν αισθάνεται αχαλίνωτο ή συγκρατημένο και μετά σεβασμού πόθο σε κάθε δεδομένη στιγμή. «Μπορείς να αγγίξεις τη Σαμάνθα στα χέρια, να τη φιλήσεις - της αρέσει να τη φιλούν» προσθέτει ο Σάντος, ενώ αντιδρά επίσης στο άγγιγμα στα στήθη και στο σημείο «G» της, καθώς έχει κι απ' αυτό!

Αντιδρά επίσης, και μάλιστα αρνητικά, σε κάθε κίνηση βίας, όπως το να την πιάσεις από τον λαιμό. Οπως τονίζει ο κατασκευαστής, «θέλει το άτομο που την αγγίζει να είναι φιλικό και ρομαντικό, για να είναι κι εκείνη “σέξι” και “σεξουαλική”. [...] Ο τελικός στόχος, βέβαια, της σεξουαλικής λειτουργίας της είναι να της χαρίσει ο χρήστης έναν οργασμό»!

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου