Oι καυτές περιπέτειες του Τζάστιν Μπίμπερ στην Αυστραλία


Μια «προσωπική στιγμή» με τον Τζάστιν Μπίμπερ στην παραλία αποκάλυψε ότι είχε ένας άνδρας που μίλησε με το ψευδώνυμο «Τζόι» στη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής «Kyle and Jackie O Show» την περασμένη Τετάρτη στην Αυστραλία, προκαλώντας αίσθηση αλλά μάλλον χωρίς να πείσει.

Εκτός από τον άνδρα, τρεις γυναίκες τηλεφώνησαν για να αποκαλύψουν ότι και εκείνες μοιράστηκαν «πολύ προσωπικές στιγμές» με τον 23χρονο Καναδό τραγουδιστή, κατά την παραμονή του στο Σίδνεϊ. Μία εξ αυτών, η πιο... περιγραφική -ονόματι «Κόρα»-, εξομολογήθηκε ότι ήταν στο πάρκινγκ περιμένοντας το αυτοκίνητό του. Οταν βγήκε ο Τζάστιν, τη χαιρέτησε και της πρότεινε να τον ακολουθήσει στο ξενοδοχείο του. Εκείνη δέχτηκε και, όταν βρέθηκαν στο δωμάτιο μαζί με άλλους πέντε φίλους του, εκείνος την κάλεσε κοντά του με το πρόσχημα να της δείξει «κάτι». Αυτό το κάτι ήταν, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το πέος του και ακολούθησε σεξ.

Οι... αποκαλυπτικοί ισχυρισμοί έρχονται λίγο αφότου η «Daily Telegraph» ανέφερε ότι ο Μπίμπερ απόλαυσε πολυτελή κρουαζιέρα με 12 λαμπερά μοντέλα στη Μελβούρνη την περασμένη εβδομάδα.

Το γεγονός επιβεβαιώθηκε από φωτογραφίες του τραγουδιστή και των μοντέλων που ελεγχόμενα δόθηκαν στη δημοσιότητα και από βίντεο που αναρτήθηκε στο «15 Minutes of Fame», το οποίο τον έδειχνε κατά την αποβίβασή του. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, η ιστιοπλοϊκή ομάδα που τον συνόδευε υπέγραψε συμβόλαιο εμπιστευτικότητας, αφήνοντας τα κινητά εκτός πλοίου πριν από την επιβίβαση.

Εν τω μεταξύ, υπήρξαν και δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Μπίμπερ δεν δίστασε να στολίσει με πολλά κοσμητικά τους δημοσιογράφους που τον πλησίασαν στο πολυτελές ιδιωτικό νησάκι όπου διέμενε, στη Sunshine Coast του Κουίνσλαντ, το οποίο ενοικίασε από τον Ρίτσαρντ Μπράνσον. Μάλιστα, τους έστειλε να «πάνε να γ...», υψώνοντας προκλητικά τα μεσαία δάχτυλα και των δύο χεριών του.



About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου