Nadia Hilton: Η πορνοστάρ που έγινε… πάστορας!


Ο λόγος για την ιδιαίτερα δημοφιλή πορνοστάρ Nadia Hilton, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 100 ταινίες ερωτικού περιεχομένου μέσα σε 10 χρόνια, υιοθετώντας έναν απόλυτα ηδονιστικό τρόπο ζωής που ταίριαζε με το επάγγελμά της.


Όλα αυτά ωστόσο αποτελούν πλέον παρελθόν για την 33χρονη γυναίκα, η οποία πριν από μερικά χρόνια έκανε στροφή 180 μοιρών και αναζήτησε μια καινούργια καριέρα, αυτή τη φορά στην υπηρεσία… του Θεού.

Σήμερα η γοητευτική γυναίκα έχει απαρνηθεί για πάντα το παρατσούκλι της και έχει ανακτήσει το κανονικό της όνομα, Crystal Bassette.

Όσο για το lifestyle της, είναι διαμετρικά αντίθετο από εκείνο του αμαρτωλού παρελθόντος της, αφού όχι μόνο έχει παντρευτεί έναν ιερωμένο, αλλά έχει χειροτονηθεί και η ίδια πάστορας, και μάλιστα καθοδηγεί το ποίμνιό της στην δική της εκκλησία στη Νέα Υόρκη.


«Πρόκειται για την απόλυτη αλλαγή, αφού πήγα από το ένα άκρο στο άλλο. Έπρεπε όμως να ξεφύγω από αυτή τη ζωή» εξομολογείται σήμερα η 33χρονη, που ζει με τον σύζυγο και τα παιδιά της σε έναν παράδεισο οικογενειακής ευτυχίας.

Όπως η ίδια εξηγεί, όλα ξεκίνησαν όταν έμεινε έγκυος σε ηλικία 16 έτων και μετακόμισε από τη Βόρεια Καρολίνα στο Χόλιγουντ, με στόχο να δουλέψει σκληρά για να προσφέρει στο αγοράκι της όσα η ίδια είχε στερηθεί μεγαλώνοντας σε φτωχή οικογένεια.


Φτάνοντας στο Χόλιγουντ, άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο και χορεύτρια, όμως τα πράγματα ήταν δύσκολα για την ίδια και το παιδί της.  Τότε δέχθηκε την πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό, με αμοιβή 30.000 δολάρια των μήνα, και αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι» πιστεύοντας ότι τα χρήματα θα τη βοηθούσαν να ορθοποδήσει μέχρι να βρει κάτι καλύτερο.


Η συνέχεια γνωστή, αφού ακολουθεί τα γνωστά κλισέ της βιομηχανίας. Για να αντέξει τις εξοντωτικές – σωματικά και συναισθηματικά – συνθήκες του επαγγέλματος, η Nadia Hilton (όπως έγινε γνωστή στον κλάδο) το έριξε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Σύντομα, το εύκολο χρήμα της έγινε συνήθεια και η ίδια θεωρούσε αδύνατο να το στερηθεί. Γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία ως πορνοστάρ, έβγαζε αστρονομικά ποσά τα οποία ξόδευε σε έξαλλα πάρτι και γρήγορα αυτοκίνητα.


«Ζούσα μόνο για τον εαυτό μου και για τον γιο μου και δεν σκεφτόμουν τις συνέπειες της έξαλλης ζωής μου. Άρχισα να μετατρέπονται σε “αντικείμενο”. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι αν δεν φορούσα ψηλά τακούνια και δεν είχα προκλητικό ντεκολτέ. Ένιωθα την ανάγκη να είμαι συνεχώς ένα σύμβολο του σεξ».


«Την μέρα που σώθηκα, ένιωσα ότι ο ιερέας μιλούσε κατευθείαν μέσα στην καρδιά μου», εξηγεί η 33χρονη, αναφερόμενη στην επίσκεψη στην εκκλησία της γειτονιάς της που αποτέλεσε την αφετηρία για την μεταμόρφωση της ζωής της. Μερικούς μήνες μετά, η κοπέλα γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της, έναν πάστορα στην εκκλησία που πήγαινε η αδερφή της, τον οποίο και παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2014. Σύντομα, το ζευγάρι απέκτησε έναν ακόμη γιο, τον Carter .




About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου