Kαι στις γέννες (!) καρμπόν


Τα δίδυμα ζευγάρια που παντρεύτηκαν το 2015 στο Καζακστάν περιμένουν τώρα και τον... πελαργό σχεδόν την ίδια μέρα!

Οι δίδυμες αδελφές στο Καζακστάν, οι οποίες προκάλεσαν παγκόσμια αίσθηση όταν παντρεύτηκαν δίδυμα αδέλφια, τραβούν ξανά πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς αυτή τη φορά ο πελαργός θα κάνει σχεδόν κοινή παράδοση στο σπιτικό τους. 

Οι ομοιότητες συνοδεύουν την Ασιλ με την Εϊμ Μπιναζάροβα, καθώς και τους συζύγους τους, Τόρεμπεκ και Ζόλντασμπεκ Τολεπμπεργκενούλι, σε κάθε βήμα της γνωριμίας τους. 


Την ώρα που πλησιάζει η δεύτερη επέτειος γάμου τους, τα δύο ζευγάρια ομοζυγωτικών διδύμων έχουν ακόμη έναν λόγο να είναι χαρούμενοι, καθώς η Ασιλ και η Εϊμ έμειναν ταυτόχρονα έγκυες, περιμένοντας τα δεύτερα παιδιά τους. Ο Ζόλντασμπεκ και η Εϊμ έχουν ήδη έναν γιο, ενώ ο Τόρεμπεκ και η Ασιλ μια κόρη. Ζουν και οι έξι στο ίδιο διαμέρισμα τριών δωματίων στο Ακτό του Καζακστάν, όμως σχεδιάζουν να χτίσουν το δικό τους σπίτι.

Το 2015 παντρεύτηκαν σε κοινή τελετή, με τους γαμπρούς και τις νύφες να είναι ντυμένοι με πανομοιότυπο τρόπο. Οι γυναίκες είχαν το ίδιο μακιγιάζ και η ομοιότητά τους ήταν τόσο εντυπωσιακή, που ακόμη και οι γαμπροί, όπως εκμυστηρεύτηκαν, μπερδεύτηκαν.

Ομοια επαγγέλματα

Αν αναρωτιέστε τι άλλο μπορεί να έχουν ίδιο, να σας ενημερώσουμε ότι τα δίδυμα αδέλφια είναι και τα δύο εκπαιδευόμενοι κτηνίατροι, ενώ οι δίδυμες αδερφές είναι δασκάλες.
Γνωρίστηκαν δε σε κατάστημα, όταν ο Ζόλντασμπεκ ρώτησε την Ασιλ αν είχε αδελφή, για να βγουν τετράδα με τον δίδυμο αδελφό του.
Η ερώτηση αυτή αποδείχθηκε τελικά η έναρξη δύο love stories καρμπόν!



About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου