Νεκρός Ελβετός πρωταθλητής του bodybuilding! Επεσε από το παράθυρο οίκου ανοχής στη Ζυρίχη


Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του Ελβετού πρωταθλητή του bodybuilding Σάντρο Χόφερ (φωτό), που έπεσε από παράθυρο οίκου ανοχής στη Ζυρίχη. Αγνωστο παραμένει για ποιον λόγο και υπό ποιες συνθήκες ο 32χρονος Χόφερ, ο οποίος έγινε γνωστός για την τέλεια φυσική συμμετρία του, έπεσε στο πεζοδρόμιο μπροστά από το παρκαρισμένο αυτοκίνητό του.

Η σύζυγος του πρωταθλητή επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ο αθλητής είχε τάσεις αυτοκτονίας.

«Ηθελε να πηδήξει από το παράθυρο πριν από δύο εβδομάδες» είπε χαρακτηριστικά. Υποστήριξε ακόμη ότι ο σύζυγός της μπορεί να είχε λάβει υπερβολική δόση από κάποιο απροσδιόριστο κοκτέιλ ουσιών και ότι βρέθηκε στον οίκο ανοχής μάλλον για να παραδώσει φάρμακα παρά ως πελάτης.

Πάντως, η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, δηλαδή αν ο θάνατος ήταν ατύχημα, αυτοκτονία ή έγκλημα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Basler Zeitung» της Ελβετίας. Στο πλαίσιο αυτό κράτησε για ανάκριση δύο Ρουμάνες εργαζόμενες στον οίκο ανοχής, τις οποίες απελευθέρωσε λίγες ώρες μετά.

Ο αθλητής, που κέρδισε τον ερασιτεχνικό κλασικό διαγωνισμό «Αρνολντ» (από το όνομα του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ) το 2013, σχεδίαζε να ανοίξει ένα γυμναστήριο στη Ζυρίχη τον Απρίλιο, δημιουργώντας ένα «τείχος φήμης» για τους αθλητές που θα προπονούσε. Ωστόσο, από αρκετά ελβετικά μέσα
ενημέρωσης έγινε γνωστό ότι το όνομά του είχε συνδεθεί με παράνομες ουσίες.


About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου