Είναι ο πρώην εραστής της Νταϊάνα ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι;


Μπορεί φέτος να συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αλλά η ζωή της και ιδιαίτερα οι ερωτικές της περιπέτειες εξακολουθούν να απασχολούν. 

Αν και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Lady-D να χώρισαν το 1996 επίσημα, ανεπίσημα η σχέση τους δείχνει να είχε καταστραφεί πριν καν αρχίσει με τον Κάρολο να είναι ερωτευμένος με την σημερινή του σύζυγο Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και σε πολλές περιπτώσεις να αδυνατεί, μάλιστα, και να το κρύψει. 

Το 1986 λοιπόν, μόλις 5 χρόνια μετά το γάμο τους, και ενώ ο πρίγκιπας της Ουαλίας, φαίνεται να έχει απομακρυνθεί από το πλευρό της Νταϊάνα και να  ζει την ευτυχία με την Καμίλα, σύμφωνα με τον σωματοφύλακα της πριγκίπισσας, Κεν Γουάρφ, η Νταϊάνα γνωρίζει σε πάρτι φίλης της τον λοχαγό του βρετανικού ιππικού Τζέιμς Χιούιτ, έναν γοητευτικό άνδρα, γυναικά και 10 χρόνια νεότερο από τον Κάρολο. 

Ο Χιούιτ της είπε ότι θα μπορούσε να την διδάξει ιππασία και να την κάνει να ξεπεράσει τον φόβο της για τα άλογα. Και κάπως έτσι ξεκινά η σχέση τους η οποία κράτησε περί τα πέντε χρόνια. 

Η συγκεκριμένη σχέση συνδέθηκε με μια φήμη. Οτι ο λοχαγός είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι, μικρότερου γιου της Νταϊάνα. Η φημολογία ίσως ενισχύθηκε λόγω της ομοιότητας των δύο ανδρών στα χρώματα. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατό της Νταϊάνα, ο Τζέιμς Χιούιτ, που ζει πλέον απομονωμένος στο Ντέβον, μίλησε στην εκπομπή Sunday Night της Μελίσα Ντόιλ, στο κανάλι «Channel 7» της Αυστραλίας για αυτόν το θυελλώδη έρωτα που έζησε στο πλευρό της Νταϊάνα. 

Όταν ρωτήθηκε για την γνωριμία του με την πριγκίπισσα ο Τζέιμς Χιούιτ ανέφερε ότι εκείνη είχε κάτι ξεχωριστό, μια λάμψη γύρω της και χαμογελώντας υποστήριξε ότι ήθελε να την πάρει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν δίστασε, όμως, να απαντήσει και στην κρίσιμη ερώτηση. «Είστε ο πατέρας του Χάρι;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος και εκείνος απάντησε: «Όχι, δεν είμαι». Οσο δε για τις φήμες, που επί δεκαετίες κυκλοφορούν για την πατρότητα του 32χρονου πρίγκιπα Χάρι, ο πρώην λοχαγός δήλωσε: «Αυτά είναι για να πωλούν οι εφημερίδες. Είναι πιθανόν χειρότερα για εκείνον, το καημένο το παιδί».


Πηγή: bovary.gr
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου