Μαύρα μηνύματα από τον πρόεδρο της Λας Πάλμας για Αραούχο!



Σκούρα -προς το παρόν- δείχνουν τα πράγματα για την ΑΕΚ και το ενδεχόμενο μεταγραφής του Σέρχιο Αραούχο! Με δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας είπε πως, οικονομικά, η «Ένωση» είναι μακριά… 


Λίγο παραπάνω… ζόρι, στην πολύ δύσκολη -ούτως ή άλλως- περίπτωση της ενδεχόμενης μεταγραφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, έβαλε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό των Καναρίων Νήσων. 

Μετά τη μεγάλη εμφάνιση του Αργεντινού επιθετικού κόντρα στον ΠΑΟΚ, που μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τον ισπανικό σύλλογο, ο Ραμίρες, ο οποίος έχει τη φήμη του σκληρού διαπραγματευτή, τόνισε: «Τον αφήσαμε (σ.σ. να έρθει δανεικός στην ΑΕΚ), για να του δείξουμε ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, γιατί είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τη Λας Πάλμας. Η ΑΕΚ, όσο και αν θέλει να κάνει μια καλή προσφορά, είναι μακριά από το να καλύψει τα χρήματα που θα δεχθούμε για τον Αραούχο». 

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η «Ένωση» θα χρειαστεί να κάνει μια οικονομική υπέρβαση, ώστε να κρατήσει τον Λατινοαμερικανό και μετά το καλοκαίρι στην Αθήνα. Είναι σίγουρα ειλημμένη η απόφαση της διοίκησης, ωστόσο, να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της. Αυτή, άλλωστε, είναι και η απαίτηση του «κιτρινόμαυρου» κόσμου, μετά την εμφάνιση του 25χρονου ΚΑΙ στο ντέρμπι «δικεφάλων».

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου