Σιγκαπούρη: Πέντε μήνες φυλακή για κακοποίηση γάτας


Άνδρας 25 ετών καταδικάστηκε σε 5 μήνες φυλάκιση από δικαστήριο της Σιγκαπούρης, επειδή έριξε μια γάτα από τον 10ο όροφο πολυκατοικίας και την αποτελείωσε μόλις αυτή έπεσε στο έδαφος.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη δίκη, ο Φάτζαρ Ασράφ Μπιν Φάτζαρ Άλι έπιασε μία γάτα και  αφού έπαιξε λίγο μαζί της σε διαμέρισμα 10ου ορόφου πολυκατοικίας, την πέταξε από το παράθυρο. Ομως η γάτα δεν σκοτώθηκε και ο δράστης  τη χτύπησε δύο φορές για να την αποτελειώσει.
Στη διάρκεια της δίκης ο 25χρονος, ο οποίος εργάζεται σε εστιατόριο, δήλωσε ότι είχε αγανακτήσει επειδή οι γάτες δεν τον πλησίαζαν.
Ενώπιον του δικαστηρίου, ο δικηγόρος υπεράσπισης δήλωσε ότι ο πελάτης του «κατανόησε πλήρως τη φύση και τις συνέπειες της πράξης του» και ότι «ντρέπεται που προκάλεσε στενοχώρια στην οικογένειά του».
Το δικαστήριο έκρινε τον 25χρονο ένοχο για βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε ζώο. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου επεσήμανε ότι είναι απαραίτητο να του επιβληθεί μια ποινή η οποία θα αποτρέψει ανάλογες συμπεριφορές στο μέλλον, ανέφερε η Straits Times.
Share on Google Plus

About ermioni drakakaki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου