Η ΤΣΣΚΑ έστειλε... στα βράχια την Νταρουσάφακα



Με τους Τεόντοσιτς-Ντε Κολό να λύνουν και να δένουν, η ΤΣΣΚΑ επιβλήθηκε 95-85 της Νταρουσάφακα και άφησε τους Τούρκους να κυνηγούν ένα θαύμα για πλέι οφ. Απίθανος Γουιλμπέκιν με 8/9 τρίποντα! 


Βίοι αντίθετοι για ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Νταρουσάφακα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και επικρατώντας 95-85 των αντιπάλων τους, παραμένουν στην κορυφή της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 20-7, εν αναμονή βέβαια και του τι θα κάνει η Ρεάλ κόντρα στην Μπάρτσα, με τη βασίλισσα να βρίσκεται στο 19-7. 

Από την άλλη, η ομάδα του Μπλατ υποχώρησε στο 13-14 και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε παραμένει στην ένατη θέση. Ουσιαστικά, η είσοδος στην οκτάδα έχει… ζορίσει υπερβολικά. Ως το τέλος της κανονικής διάρκειας χρειάζεται μόνο νίκες και παράλληλα ήττες της Εφές (15-12), λόγω του ότι υστερεί σε τυχόν ισοβαθμία με την ομάδα του Περάσοβιτς. Βέβαια, η Νταρουσάφακα κυνηγά και τον Ερυθρό Αστέρα (15-11 με ματς λιγότερο), υπόθεση πιο εφικτή, δεδομένου πως οι δυο τους έχουν να παίξουν αντίπαλοι το επόμενο διάστημα, με τον τουρκικό σύλλογο να έχει ήδη μία νίκη στα μεταξύ τους από τον πρώτο γύρο. 

Για τους νικητές ξεχώρισε η… κλασική δυάδα. Τεόντοσιτς με 20 πόντους και 10 ασίστ, Ντε Κολό με 17 πόντους και 8 ασίστ! Από κοντά ο… ογκόλιθος Χάινς με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ. Όσον αφορά τους ηττημένους, τρομερά πράγματα έκανε ο Γουιλμπέκιν, ο οποίος σταμάτησε στους 26 πόντους με 8/9(!) τρίποντα, την ώρα που οι υπόλοιποι υστέρησαν. Ο Γουοναμέικερ είχε 10 πόντους αλλά με 4/13 σουτ (6 ασίστ και 6 λάθη), ο Κλάιμπερν 13 αλλά με 5/15, ενώ ο Άντερσον 10 με 2/7 δίποντα. 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου