Άνοιξε το «δώρο» και βλέπει άνοδο ο Άρης!



Ο Άρης δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ήττα της Λαμίας στα Τρίκαλα και νικώντας με 4-0 τον Πανελευσινιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μείωσε στους τρεις βαθμούς από τη δυάδα της κορυφής. 


Δυναμικά στη μάχη της ανόδου στη Super League μπήκε ο Άρης. Για την 22η αγωνιστική συνέτριψε 4-0 τον Πανελευσινιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πετυχαίνοντας όλα τα γκολ του στο δεύτερο μέρος. Έτσι εκμεταλλεύτηκε άψογα την γκέλα της Λαμίας, που έχασε με 1-0 στα Τρίκαλα, και πλέον μείωσε στους τρεις βαθμούς από το δίδυμο της κορυφής (ο Απόλλων Σμύρνης παίζει την Πέμπτη στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα). 

Μετά από τη φλυαρία του στο πρώτο μέρος, ο Άρης «καθάρισε» νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51’ ο Τάτος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καράμπελα άνοιξε το σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι δεν έμειναν εκεί. Αφού το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Ίλιτς στο 56’, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης από γύρισμα του Μπούρμπου έκανε το 2-0. Στο 76’ ο Στόγιος έκανε χέρι κι ο Καπνίδης δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα διαμορφώνοντας το 3-0 και οι «κίτρινοι» δεν σταμάτησαν φτάνοντας σε τέταρτο γκολ με κεφαλιά του Ταυλαρίδη από κόρνερ του Ντόγου στο 83’. 

Άρης (Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Καράμπελας, Πίτου Γκαρσία (74’ Καπνίδης), Παυλίδης, Τάτος (67? Ταυλαρίδης), Ίλιτς, Ντόγος, Ντούνης (78’ Μιλουτίνοβιτς). 

Πανελευσινιακός (Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς, Σταματάκης, Γραικός (53? Στόγιος), Καζνέτση, Ζέλιος, Κορομηλάς (32? Καμπούρης), Αγγελούδης (50’ Δημόπουλος), Αρναούτογλου, Τσούπρος. 
Διαιτητής: Δραγάτης (Χαλκιδικής). 


Αναλυτικά η 22η αγωνιστική: 

Τετάρτη 23/3 

Σπάρτη-Κισσαμικός 0-0 

Σε εξέλιξη από τις 15:00 

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιγινιακός 2-1 
(33’ Τσιλούλης, 59’ Ντιατά – 51΄Φασίδης) 

Παναιγιάλειος-Πανσερραϊκός 1-1 
(57’ Σκαρτσίλας – 31’ Κάνουλας) 

Καλλιθέα-Αχαρναϊκός 1-1 
(22’ Κρεβατάς – 39’ Πλαβούκος) 

Άρης-Πανελευσινιακός 4-0 
(51’ Τάτος, 57’ Ίλιτς, 76’ πεν. Καπνίδης, 83’ Ταυλαρίδης) 

Τρίκαλα-Λαμία 1-0 
(3’ πεν. Γιαννιτσάνης) 

Χανιά-ΟΦΗ (16:00) 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου