Αιχμές Μπέντο για τη διοίκηση: «Ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε, εμείς αποδυναμωθήκαμε»



Αιχμές για το ότι ο Ολυμπιακός έχασε ποδοσφαιριστές όπως ο Μιλιβόγεβιτς, ο Ομάρ και ο Ιντέγε άφησε ο Πάουλο Μπέντο, προσθέτοντας ότι αντίθετα ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε με ποιοτικούς και γρήγορους παίκτες. 


Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για το αρνητικό ρεκόρ των σερί τριών ηττών και την απώλεια βασικών ποδοσφαιριστών: «Είναι κάτι που δεν μας αρέσει. Είναι μια πραγματικότητα που δεν είναι καθόλου ευχάριστη για μας, αλλά είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Όπως συνέβη να νικάμε και τα τρία ντέρμπι μέσα στη χρονιά. 

Δεν θα το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία, αλλά όταν χάνουμε τόσο καλούς παίκτες όπως ο Ιντέγε, ο Μιλιβόγεβιτς και ο Ομάρ, τότε θα έχει αντίκτυπο. Είμαστε διαφορετική ομάδα μετά τον Φεβρουάριο, αλλά δεν θα το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία και θα συνεχίσουμε την πορεία μας. 

Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι αφού είμαστε μέσα στους στόχους μας, έχουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια, φέρνοντας πολύ καλά αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε πολύ ευχαριστήμενοι και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, εκπληρώνοντας τους στόχους μας». 

Για την καλύτερη εικόνα του ΠΑΟΚ: «Πράγματι ξέραμε ότι έχουμε ένα δύσκολο αγώνα, αλλά στην αρχή ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Από ένα λάθος δικό μας ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά και να πετύχει γκολ. Από εκεί και πέρα είχαμε πολύ δύσκολο έργο. Και στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Τον Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ σε αντίθεση με μας ενισχύθηκε με πολύ καλούς, ποιοτικούς και γρήγορους παίκτες. Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και κάπως έτσι κρίθηκε το παιχνίδι». 

Για τη δυστοκία του Ολυμπιακού στην επίθεση: «Έχουμε μια ιδέα παιχνιδιού και από το πόσο θα καταφέρουμε να περάσουμε στο παιχνίδι και αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Πρέπει να δουλεύουμε σε κάποια πράγματα, όπως είναι κι αυτό και πρέπει να βελτιωθεί. Πριν από κάθε παιχνίδι έχουμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε, αφού παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε χάσει σημαντικούς παίκτες και όλα αυτά έχουν οδηγήσει στα προβλήματα που έχουν προκύψει». 

Για το ότι ο Ανσαριφάρντ μπορούσε να είναι παίκτης του ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω πού θα ήταν ο Ανσαριφάρντ αν δεν ήταν εδώ. Τον παρακολουθούσαμε καιρό και δεν ξέρω πού θα ήταν αν δεν ήταν εδώ. Δεν ξέρω αν ήταν στον ΠΑΟΚ ή κάπου αλλού».

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου