«Όχι» των Γάλλων στον Ολυμπιακό, φήμες για Λεμονή!



Αρνητικές είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαντήσεις τόσο του Φιλίπ Μοντανιέ όσο και του Ρεμί Γκαρντ στις προτάσεις του Ολυμπιακού, που φημολογείται πως στρέφεται στη λύση του Τάκη Λεμονή! 


Ένα εφεδρικό πλάνο, που δεν είχε «παίξει» στα ρεπορτάζ, φέρεται να φέρνει στο προσκήνιο ο Ολυμπιακός για την… ηλεκτρική καρέκλα του προπονητή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, Φιλίπ Μοντανιέ και Ρεμί Γκαρντ έχουν απαντήσει αρνητικά στις προτάσεις των Πειραιωτών, που φημολογείται πως στρέφονται στη λύση ενός παλιού γνώριμου: Του Τάκη Λεμονή! 

Το plan B, θυμίζουμε, σε περίπτωση που οι Γάλλοι έλεγαν «όχι», έκανε λόγο για Χουάντε Ράμος και κυρίως, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά ουδείς από τους δύο -όπως και από τις άλλες επιλογές, εκτός συνόρων, που εξετάστηκαν και εξετάζονται- φαίνεται πως κάνει… κλικ στους «ερυθρόλευκους». 

Έτσι, οι τελευταίοι σκέφτονται ολοένα και περισσότερο να πάνε σε μια λύση από την εγχώρια αγορά, που, παράλληλα, είναι και κάτι παραπάνω από δοκιμασμένη, εκείνη του 57χρονου τεχνικού. Το όνομα του Λεμονή ακούγεται πάρα πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις άμεσα, ακόμη και μέσα στη μέρα, ίσως και μετά τα μεσάνυχτα… Υπάρχει μια πληροφορία, μάλιστα, που αναφέρει πως έχει βρεθεί ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ! 

Να σημειώσουμε, για όσους δεν θυμούνται, πως ο Έλληνας κόουτς είχε κάτσει ξανά στον πάγκο του Ολυμπιακού την περίοδο 2000-2002 (μετά την απόλυση του Γιάννη Ματζουράκη) και από το 2006 ως το 2008 (αντικαθιστώντας τον Τροντ Σόλιντ). Στην πρώτη του θητεία πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και άλλα δύο στη δεύτερη, συνδέοντας το όνομά του, φυσικά, με τα πρώτα, δύο «διπλά» της ομάδας στο Champions League σε Βρέμη και Ρώμη, αλλά και με ιστορικές νίκες στα ελληνικά ντέρμπι, με αποκορύφωμα το 4-1 στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού. 

Τελευταία ομάδα που προπόνησε στη χώρα μας ήταν ο Λεβαδειακός, το 2013, ενώ έχει να δουλέψει από την 1η Φεβρουαρίου 2016, όταν και αποχώρησε από την Αλ Ραέντ της Σαουδικής Αραβίας.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου