Πέταξε σάκους με χασίς από το παράθυρο του Ι.Χ. του


Αμέσως σήμανε συναγερμός και δόθηκε σήμα για τον εντοπισμό του Ι.Χ. αυτοκινήτου σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίεςΜόλις είδε τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που είχαν στήσει μπλόκο για ελέγχους να του κάνουν σήμα να σταματήσει στην διασταύρωση Μεσοποτάμου της Πρέβεζας τα ξημερώματα της Κυριακής, πάτησε γκάζι και άρχισε να πετάει σάκους με ναρκωτικά στο δρόμο ένας 44χρονος Αλβανός! 

Αμέσως σήμανε συναγερμός και δόθηκε σήμα για τον εντοπισμό του Ι.Χ. αυτοκινήτου σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί λίγο αργότερα, να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί ο οδηγός του που βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Μάλιστα, είχε εκδοθεί μέτρο απαγόρευσης εισόδου του, ενώ εκκρεμούσε σε βάρος του και ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, που του είχε επιβάλλει το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας.

Στο δρομολόγιο που ακολούθησε ο 44χρονος όταν ανέπτυξε ταχύτητα, βρέθηκαν οι δύο σάκοι που είχε πετάξει από το παράθυρο του οχήματός του το οποίο κατασχέθηκε. Μέσα, υπήρχαν συσκευασίες που περιείχαν 49 κιλά και τρία γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο αλλοδαπός κρατείται, ανακρίνεται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας με κατηγορίες για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράνομη είσοδο στη χώρα.


About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου