Σκότωσε την κόρη του και αυτοκτόνησε


Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στη Μεσσήνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, 59χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την 10χρονη κόρη του. 

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Πανηγυρίστρας στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία. Αφού σκότωσε την κόρη του, ο πατέρας αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο, βάζοντας τέλος στη ζωή του. 

Tο έγκλημα έγινε αντιληπτό το πρωί, όταν η γυναίκα η οποία καθημερινά πήγαινε το παιδί στο σχολείο χτυπούσε την πόρτα του σπιτιού και δεν έπαιρνε απάντηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας πυροβόλησε το παιδί ενώ αυτό κοιμόταν.

Στο σημείο σημειώνεται πως έφτασε η αστυνομία μαζί με κλειδαρά και αντίκρισαν το τραγικό θέαμα -το μικρό κορίτσι χτυπημένο στο κεφάλι και τον πατέρα του ακριβώς δίπλα. Το σπίτι αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής για να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση.

Πριν από τρία χρόνια η γυναίκα του 59χρονου έφυγε από την ζωή χτυπημένη από την επάρατη νόσο. O άνδρας πίστευε ότι έπασχε από καρκίνο, ενώ το παιδί είχε κλειστεί στον εαυτό του και έπαιρνε φάρμακα προκειμένου να μπορέσει να ορθοποδήσει.




Πηγή: Zougla:gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου