Βρέθηκε νεκρός ο αρχηγός της Ντέρι Σίτι!



Ο αρχηγός της Ντέρι Σίτι Ράιαν Μακ Μπράιντ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του με τα αίτια της τραγωδίας να παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. 


Τραγωδία στο Ιρλανδικό ποδόσφαιρο, καθώς ο αρχηγός της Ντέρι Σίτι Ράιαν Μακ Μπράιντ βρέθηκε νεκρός στην οικία του το απόγευμα της Κυριακής. 

Οι αιτίες θανάτου του 27χρονου αμυντικού παραμένουν άγνωστες, ενώ τίποτα δεν προμήνυε το κακό, καθώς ο Ιρλανδός ποδοσφαιριστής είχε συνεισφέρει το Σάββατο, αγωνιζόμενος ως βασικός, στην επικράτηση της ομάδος του επί της Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ με 4-0, νίκη η οποία ήταν η τέταρτη σε ισάριθμους αγώνες για τις «καραμέλες», όπως είναι το παρατσούκλι του κλαμπ. 

Ο Μακ Μπράιντ έμενε σε μικρή απόσταση από το «Brandywell Stadium» έδρα της Ντέρι, φορώντας τη φανέλα της ομάδας για πρώτη φορά το 2011, όταν και «συστήθηκε» στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Γεννημένος στις 15 Δεκεμβρίου του 1989, μέτρησε 131 παρουσίες με την ερυθρόλευκη φανέλα πανηγυρίζοντας εννέα τέρματα. 

Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του εναντίον της Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ, της ίδιας ομάδας που έμελλε να είναι και ο τελευταίος του αντίπαλος. 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου