Πόλεμος άναμεσα στους πολυάσχολους Σέρλοκ - Γουάτσον


Τα βαρυφορτωμένα προγράμματα ή η ψυχροπολεμική σχέση των δύο πρωταγωνιστών είναι η αιτία για το κόψιμο της σειράς «Σέρλοκ Χoλμς»; Ο παραγωγός της σειράς, Μαρκ Γκατίς, αποκαλύπτει τον εφιάλτη που ζουν στην παραγωγή της σειράς, προσπαθώντας να προγραμματίσουν τα κοινά γυρίσματα μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Μάρτιν Φρίμαν, λόγω των υπερφορτωμένων προγραμμάτων τους.

Για παράδειγμα, ενώ οι τελικές σκηνές που παίχτηκαν στο επεισόδιο της Πρωτοχρονιάς ήταν ένα δραματικό κλείσιμο για τους θεατές, με τον Σέρλοκ (Κάμπερμπατς) και τον Γουάτσον (Φρίμαν) να πηδούν από ένα φλεγόμενο κτίριο, αυτή δεν ήταν η τελική σκηνή για το γύρισμα. Ο Γκατίς αποκάλυψε ότι, για να κλείσει το σετ των σκηνών, έπρεπε να ξαναγυρίσουν κάποιες και αυτό ήταν εξαιρετικά δύσκολο, γεγονός που έφερε νεύρα και γκρίνια, λόγω έλλειψης χρόνου. «Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα υπάρξει συνέχεια» δηλώνει ο Γκατίς. «Είναι απίστευτα δύσκολο να συντονιστούν τα προγράμματά τους. Αν έκλεινε εδώ η σειρά, θα ήμουν πολύ χαρούμενος».

Οπως ανέφερε πηγή στην εφημερίδα «The Sun», όμως, η σχέση μεταξύ των Κάμπεμπατς και Φρίμαν είναι «παγωμένη», χωρίς πιθανότητες να σπάσει ο πάγος, δεδομένου ότι κανείς εκ των δύο δεν το επιδιώκει. «Δεν είναι φίλοι, δεν περνούν χρόνο μαζί για να έρθουν πιο κοντά, όπως θα περίμενε κάποιος, ύστερα από έξι χρόνια κοινών γυρισμάτων, είναι αυστηρά επαγγελματίες, φέρονται ευγενικά ο ένας στον άλλον, αλλά μέχρις εκεί. Επιπλέον, κανείς τους δεν βλέπει θετικά τη συνέχιση της σειράς σε έναν πέμπτο κύκλο». Η εφημερίδα προσπάθησε να επικοινωνήσει με εκπροσώπους των ηθοποιών για κάποιο σχόλιο, αλλά δεν στάθηκε δυνατό.Share on Google Plus

About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου