Ματ… πρωτιάς από τον Ολυμπιακό!



Στην κακή επιθετική βραδιά των Σπανούλη και Πρίντεζη, ο Ολυμπιακός βρήκε λύσεις από τον Ματ Λοτζέσκι, νίκησε 70-63 τη μαχητική ΑΕΚ και πλέον είναι το φαβορί για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια! 


«Αγκαλιά» με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ο Ολυμπιακός! 

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σε μέτρια μέρα τους Σπανούλη και Πρίντεζη, αλλά ο Ματ Λοτζέσκι δήλωσε «παρών» και τους οδήγησε στη νίκη με 70-63 απέναντι στη μαχητική ΑΕΚ και εφόσον δεν… αυτοκτονήσουν μέχρι το τέλος, τότε θα ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο της Α1 στην κορυφή. 

«Κλειδί» του παιχνιδιού ήταν το τρίτο δεκάλεπτο, όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας από τη μία έσφιξαν πολύ την άμυνά τους μπλοκάροντας την Ένωση, ενώ από την άλλη ήταν το σημείο όπου ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο, που τελείωσε το ματς με 17 πόντους, πήρε… μπρος για τα καλά. 

Από ‘κει και πέρα, για τους Πειραιώτες ο Πρίντεζης έκανε νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ, αλλά με 3/12 σουτ, με τους Μπιρτς και Μάντζαρη να είχαν από 10 ο καθένας. Πολύ άστοχος ο αρχηγός με μόλις 2 πόντους και 1/9 σουτ. 

Για την ΑΕΚ, η οποία γνώρισε την πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα στην Α1 και στο ντεμπούτο του Σωτήρη Μανωλόπουλου στη μετα-Ζντοβτς εποχή, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντίξον με 14 πόντους, με τον Μαυροκεφαλίδη να είχε 11. Επίσης, τρομερή αστοχία από την Ένωση, καθώς τελείωσε το ματς με 22/60 σουτ (4/21 τρίποντα), αλλά στο τέλος του παιχνιδιού έλαβε ένα «θερμό» χειροκρότημα από τον κόσμο που πήγε στο ΟΑΚΑ. 


Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου