Πώς γίνεται να μην παχύνεις ενώ συνεχίζεις να τρως κανονικά;


Ο τίτλος αυτού του κειμένου μόνο οξύμωρος μπορεί να χαρατηριστεί, μιας και θα μπορούσε κάποιος να σου πει πως είναι σχεδόν αδύνατο να τρως και να μην παχαίνεις.

Εντάξει παραδεχόμστε πως ακούγετα κάπως περίεργο, όμως πράγματι μπορεί να συμβεί αυτό και είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο ακούσαμε σήμερα

Προφανώς βέβαια δεν εννοούμε να τρως ένα γουρουνόποπυλο, μαζί με μπέργκερ και σοκολάτες για επιδόρπιο, αλλά μια σωστή κανονική διατροφή, η οποία περιλαμβάνει όλα τα γεύματα της ημέρας.

Μία food blogger μας αποκάλυψε, πως ακολουθόντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα στην ημέρα σου και τρώγοντας κανονικά μπορείς να χάσεις βάρος ή έστω να παραμείνεις αδύνατη και να μην πάρεις παραπάνω κιλά.

#1. Βάλε στο πρόγραμμα σου το πρωινό
Γνωρίζεις πως αυτό είναι το κυριότερο γεύμα της ημέρας σου έτσι; Θα έχεις σίγουρα ακούσει ένα παλιό γνωμικό που αναφέρει πως το πρωί πρέπει να τρως σαν βασιλιάς. Εντάξει εσύ δεν είναι απαραίτητο να γίνεις Βασίλισσα Ελισάβετ, φρόντισε όμως όσο νωρίς και αν σηκώνεσαι να μην παραλείπεις το πρωινό σου.

#2. Ξεκίνα να γυμνάζεσαι συχνότερα
Ξέρουμε πόσο φορτωμένο είναι το πρόγραμμα σου, όμως σίγουρα μπορείς να ξεκλέψεις έστω και μία ώρα την ημέρα για να ξεκινήσεις γυμναστήριο. Αν πάλι ο χρόνος σου δεν φτάνει για να πηγαίνεις το γυμναστήριο, τότε μπορείς να γυμνάζεσαι στο σπίτι σου. Υπάρχουν άπειρα προγράμματα που μπορείς να κάνεις μόνη στο σπίτι.

#3. Τα detox ροφήματα είναι ο φύλακας άγγελος σου
Γνωρίζεις πολύ καλά πως τα detox ροφήματα είναι αυτά που σε βοηθούν να αποτοξινωθείς και να χάσεις βάρος, γι’ αυτό μπορείς να τα προσθέσεις και αυτά στο καθημερινό σου διατροφολόγιο. Ή αν όχι κάθε μέρα, φρόντισε να φτιάχνεις μόνη σου ένα detox ρόφημα το οποίο θα πίνεις τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα και σε συνδυασμό με τη γυμναστική θα κάνει θαύματα.

#4. Πίνε νερό με λεμόνι
Κάποια χρόνια πριν έβλεπα τη μαμά σου να πίνει συνεχώς μετά τα γεύματα της νερό με λεμόνι και ποτέ δεν καταλάβαινα γιατί. Τώρα που ξέρω κι εγώ και εσύ πόσο καλό κάνει το συγκεκριμένο «ρόφημα» πρόσθεσε το στη διατροφή σου.

#5. Μοιράσου τα γεύματα σου
Είναι η καλύτερη οδός που μπορείς να ακολουθήσεις όταν θες να φας κάποιο είδος junk food αλλά κάνεις διατροφή. Εάν λοιπόν θέλεις απεγνωσμένα να φας μία πίτσα ή ένα μπέργκερ, τότε δεν έχεις παρά να παραγγείλεις το αγαπημένο σου και να το μοιραστείς με την αδερφή σου ή με την κολλητή σου.




About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου