Από «σωτήρας» καταζητούμενος ο Σώρρας – Στα ίχνη του οι αστυνομικές Αρχές


Άφαντος για τρίτη ημέρα παραμένει ο Αρτέμης Σώρρας, που αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές για να οδηγηθεί στο κελί του.

Ο δισεκατομμυριούχος-τρισεκατομμυριούχος σωτήρας καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις», εμφανίστηκε το Σάββατο σε βίντεο 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων που αναρτήθηκε στο Υoutube.

Από εκεί απεύθυνε στους οπαδούς του ένα παραλληρηματικού τύπου «διάγγελμα».

Κατήγγειλε «δικαστικό πραξικόπημα» εις βάρος του και είπε:

«Εγώ δεν γίνεται να παραδοθώ και δεν παραδόθηκα ποτέ, διότι είμαι Έλληνας Κυρίαρχος Αυτόχθων Ιθαγενής και δεν είμαι της ιδιωτικής εταιρείας Ελληνικής Δημοκρατίας, ούτε του Βερολίνου ούτε της Ουάσιγκτον. Ακόμη και σε Πρεσβείες μπορώ να ζητήσω άσυλο αλλά δεν θα το κάνω. Ούτε πρόκειται να φύγω από τη χώρα, δεν έχω πού να πάω, η πατρίδα μου είναι εδώ, το χώμα των προγόνων μου είναι εδώ, θα κάτσω να πολεμήσω μέχρι το τέλος».

Καθισμένος σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό, φορώντας μαύρα σε ένα μαύρο καναπέ, μιλά με το γνωστό του ύφος, ενώ την ίδια ώρα η Αστυνομία βρίσκεται στο κατόπι του.

Εις βάρος τόσο του Αρτέμη Σώρρα όσο και της συζύγου του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα.

Μάλιστα, αν και αποκλείεται να έχει φύγει από την χώρα αεροπορικώς, εν τούτοις, ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι το να έχει διαφύγει ακτοπλοϊκώς προς την Ιταλία και από εκεί αεροπορικώς προς την Λατινική Αμερική!

Παρά το απύθμενο θράσος και τις προκλητικές του δηλώσεις, ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» είχε καταλάβει ότι ο κλοιός γύρω του συνεχώς στένευε.

Οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για την πραγματική οικονομική του κατάσταση διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ άρχισαν να βγαίνουν στο «φως» και οι εις βάρος του μηνύσεις για απάτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, ήταν παρούσα το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα εκδικαζόταν η μήνυση για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος που είχαν καταθέσει εις βάρους τους ο κουμπάρος τους Φώτης Λεπίδας και ο πρώην συνεταίρος τους Γρηγόρης Δώσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Σώρρα βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο ελπίζοντας να πάρει αναβολή, αλλά όταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γίνει κανονικά, έφυγε τρέχοντας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ξεκίνησε από την Αστυνομία η επιχείρηση εντοπισμού του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν και με διάφορα πρόσωπα που τον γνωρίζουν, προσπαθώντας να συλλέξουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Σώρρας και η σύζυγός του.
Πηγή: Tribune.gr
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου