Και Αγρότης Ο Σάκης Ρουβάς..!


Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει να ασχολείται με την τέχνη κάνοντας πάντα επιτυχία αλλά πλέον ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να κάνει επιχειρηματικά βήματα που κι αυτά είναι όπως όλα δείχνουν ξεχωριστά, αφού επενδύει στην πράσινη ενέργεια και ενισχύει την πράσινη ανάπτυξη της χώρας!

Με αυτό τον τρόπο ο αγαπημένος τραγουδιστής, στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικονομία με επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα που αποτελεί και τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας μας!

Ο Σάκης που μπαίνει πλέον δυναμικά στο χώρο των επενδύσεων ίδρυσε εταιρία με την επωνυμία «SK ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με έδρα τη Νέα Μάκρη Αττικής και με κύρια δραστηριότητα στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και της ενέργειας. Οι εγκαταστάσεις και η δράση της εταιρείας, θα είναι στο νομό Καρδίτσας, όπου ο Σάκης θα πηγαίνει συχνά..

Μάλιστα χθες παρουσίασε σε τοπικούς φορείς, αγρότες και κτηνοτρόφους το σχέδιο του. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, έχει αγοράσει στην περιοχή έκταση 37 στρεμμάτων, όπου αναμένεται να κατασκευαστεί μια υπερσύγχρονη μονάδα πρότυπο πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο. Στην πορεία αναμένεται να γίνουν και άλλες επεκτάσεις για την κατασκευή θερμοκηπίων που θα παράγουν βιολογικά προϊόντα και θα θερμαίνονται με την ενέργεια που θα παράγει η μονάδα.





About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου