Κλοπ: «Δεν είμαστε το φαβορί απέναντι στη Σίτι»



Ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε πως η Λίβερπουλ δεν είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ δεν έκρυψε και το σεβασμό που «τρέφει» για τον Πεπ Γκουαρντιόλα. 


Στη πιο σπουδαία αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Premier League η Λίβερπουλ φιλοξενείται από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για το τρίποντο. 

Ο τεχνικός των «reds», Γιούργκεν Κλόπ, ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του πως η ομάδα του δεν είναι το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας παράλληλα πως είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζει τον Πεπ Γκουαρντιόλα. 

«Δεν νομίζω πως είμαστε το φαβορί. Είναι ένα σημαντικό ματς, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, ωστόσο πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Είναι σίγουρα ένα σημαντικό ματς για την σεζόν, αλλά δεν νομίζω πως αυτό πρέπει να μας γεμίσει με πίεση. Ξέρουμε ότι είναι πολύ πιθανό το να κερδίσουμε», ανέφερε. 

«Σέβομαι απόλυτα τον Πεπ Γκουαρντιόλα και δεν αμφιβάλλω για τις δυνατότητες του. Έχω παίξει αρκετά ματς εναντίον του και πάντα ήταν δύσκολο να τον αντιμετωπίσω», είπε. 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου