Ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο ψάχνει για υπαλλήλους


Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ένας εργαζόμενος από το να πληρώνεται με 1.300 ευρώ τον μήνα και να εξυπηρετεί γυμνούς πελάτες σε ξενοδοχείο γυμνιστών; Αν υπάρχει «εργασιακός παράδεισος», αυτός προσφερόταν μέσω αγγελίας του γνωστού ξενοδοχείου «Naturist Hotel Rhodes», στη Ρόδο, που δημοσιεύτηκε σε ρωσική ιστοσελίδα και έκανε χθες τον γύρο του διαδικτύου.

Με αυτήν, το ξενοδοχείο ζητούσε προσωπικό για τη φετινή σεζόν, με αρκετά υψηλούς μισθούς, που άγγιζαν τα 1.300 ευρώ. 
Παράλληλα, στην αγγελία αναφερόταν μία σημαντική και ταυτόχρονα απαραίτητη προϋπόθεση: το προσωπικό πρέπει να είναι αυστηρά ντυμένο και να μην έχει σεξουαλικές επαφές με τους πελάτες. «Το σεξ με τους πελάτες απαγορεύεται αυστηρά» έγραφε η αγγελία. 

Το ξενοδοχείο ζητούσε μία καμαριέρα με εργασιακή πείρα, στην οποία παρείχε δωρεάν διαμονή, πέντε γεύματα την ημέρα και μισθό 800 με 1.200 ευρώ, ανάλογα με την προϋπηρεσία. Ζητούνταν ακόμη τρεις σερβιτόροι με γνώση αγγλικών, στους οποίους παρέχονταν δωρεάν διαμονή και φαγητό, με μισθό έως και 1.200 ευρώ, μία γυναίκα βοηθός στην κουζίνα, ένα άτομο (άνδρας ή γυναίκα) για τη θέση του σεφ και ένας βοηθός σερβιτόρου για τη διανομή προϊόντων στους πελάτες.

Εμπειρία

«Το “Naturist Hotel” της Ρόδου (ξενοδοχείο για γυμνιστές) προσλαμβάνει προσωπικό για τη σεζόν 2017. Η περίοδος της δουλειάς είναι από 20/4/2017 έως 20/10/2017. Στις βασικές απαιτήσεις είναι η εργασιακή εμπειρία, η γνώση των αγγλικών και των ελληνικών και η γνώση μίας επιπρόσθετης ξένης γλώσσας (για την οποία θα προσφέρεται χρηματικό μπόνους). Το προσωπικό πρέπει να είναι αυστηρά ντυμένο και απαγορεύεται το σεξ με τους φιλοξενούμενους. Καλύπτεται επίσης και η ασφάλιση (ΙΚΑ) των εργαζομένων» αναφέρεται στην αγγελία.Share on Google Plus

About ermioni drakakaki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου