Διαρρήκτης σφήνωσε σε τρύπα που άνοιξε στη βιτρίνα κοσμηματοπωλείου!


Την ευκολότερη σύλληψη της καριέρας τους έκαναν οι Γάλλοι χωροφύλακες που έσπευσαν σ’ ένα κοσμηματοπωλείο μετά από συναγερμό για διάρρηξη και βρήκαν τον κλέφτη σφηνωμένο σε μια τρύπα που είχε ανοίξει στη βιτρίνα.

Το ασυνήθιστο περιστατικό έγινε στην πόλη Mauléon-Licharre της νοτιοδυτικής Γαλλίας τις πρώτες πρωϊνές ώρες της περασμένης Πέμπτης.

Η χωροφυλακή ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία του δράστη με τη λεζάντα: «μεθυσμένος πήγε να διαρρήξει ένα κατάστημα αλλά σφήνωσε... στη βιτρίνα προτού συλληφθεί» και το hashtag "ThugLife." (η ζωή των κακοποιών).

Οι χωροφύλακες ειδοποιήθηκαν για μια διάρρηξη στο κοσμηματοπωλείο την Τετάρτη το βράδυ, αλλά όταν έφθασαν εκεί δεν βρήκαν κανένα. Έλαβαν ένα δεύτερο τηλεφώνημα για ένα συμβάν στο ίδιο κατάστημα γύρω στις πέντε τα χαράματα κι όταν έφθασαν εκεί έτριβαν τα μάτια τους από έκπληξη...

Τελικά ο... ατζαμής διαρρήκτης απελευθερώθηκε από τη τζαμαρία με τη βοήθεια της πυροσβεστικής.

Ο 46χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου. Μετά από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν αντικείμενα που μπορεί να έκλεψε κατά την πρώτη του «επίσκεψη» στο κοσμηματοπωλείο.

πηγήShare on Google Plus

About Katerina Tservaki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου