«Εσβησε» (στα 60) η Τζόνι των Sister Sledge


Η πιο τραγουδισμένη οικογένεια παγκοσμίως θρηνεί τη μία από τις αδελφές της. Η Τζόνι Σλετζ, η 
οποία μαζί με τις αδελφές της είχε φτιάξει το συγκρότημα Sister Sledge, που έβγαλε τη μεγάλη επιτυχία «We are a family», άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 60 ετών.

Η Τζόνι, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο εκπρόσωπος του συγκροτήματος, βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της, στο Φίνιξ, την Παρασκευή και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου.
«Η οικογένειά μας πάγωσε» αναφέρει η οικογένειά της σε ανακοίνωση. «Με λύπη σάς ενημερώνουμε ότι η αγαπημένη μας αδελφή, μητέρα, θεία, ανιψιά και ξαδέλφη Τζόνι, πέθανε».

Η Τζόνι Σλετζ, η οποία κατάγεται από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, και οι αδελφές της Ντέμπι, Κιμ και Κάθι δημιούργησαν το συγκρότημά τους το 1971.

Εκτός από το «We are a family», το οποίο έφτασε το νούμερο 2 στο Billboard Hot 100, το συγκρότημα είναι επίσης γνωστό για τα τραγούδια του «He’s the greatest dancer», «Lost in the music», αλλά και για μια διασκευή του «My guy». Τελευταία αξιοσημείωτη εμφάνισή τους ήταν το 2015, όταν τραγούδησαν στη Φιλαδέλφεια κατά την επίσκεψη του Πάπα εκεί.

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου